Κυριακή
4
Ιούνιος
TOP

Το Shisha24 έχει γενέθλια και το γιορτάζει με το πιο must πάρτυ της χρονιάς!

Δυο χρόνια Shisha24. Δυο χρόνια γεμάτα μοναδικές εμπειρίες με τις πιο ιδιαίτερες επιλογές κορυφαίας ποιότητας ναργιλέ στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς!

Τα γενέθλια του πιο αγαπημένου προορισμού της πόλης πλησιάζουν. Το Shisha24, στο κέντρο της Καλαμάτας, την Παρασκευή 12 Μαΐου κλείνει δυο χρόνια λειτουργίας και διάλεξε να τα γιορτάσει με τους φίλους του ναργιλέ και του καπνού με ένα πάρτυ γεμάτο δώρα και εκπλήξεις.

Ο ναργιλές είναι κάτι παραπάνω από μία απλή καθημερινή απόλαυση. Είναι μια ξεχωριστή κουλτούρα με ρίζες στην Ανατολία, από τον μακρινό 17ο αιώνα. Στα πιο πρόσφατα χρόνια έχει εξελιχθεί σε τρόπο ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Αυτή την εμπειρία εμπλουτίζει και τελειοποιεί εδώ και χρόνια με προϊόντα εντυπωσιακού σχεδιασμού, μοναδικά χρώματα και ιδιαίτερο design σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών η Shisha24 που πλέον δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Η επιχείρηση κατόρθωσε από τον πρώτο καιρό λειτουργίας της να καθιερωθεί και πλέον να αποτελεί το πιο must κομμάτι κάθε εκδήλωσης παρέχοντας μια ολιστική εμπειρία του ναργιλέ. Η Shisha24 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας ναργιλέ (Shisha Outsourcing) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ενώ αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών του σε ιδιωτικές ή άλλων ειδών εκδηλώσεις. Επίσης παρέχει καπνικά προϊόντα και αξεσουάρ για τους λάτρεις αυτού του είδους καπνίσματος στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς!

Τα γενέθλια του πιο αγαπημένου προορισμού της πόλης πλησιάζουν. Το Shisha24, στο κέντρο της Καλαμάτας, στις 12 Μαΐου κλείνει δυο χρόνια λειτουργίας και διάλεξε να τα γιορτάσει με ένα πάρτυ γεμάτο δώρα και εκπλήξεις.

Παρασκευή 12 Μαΐου…

Ώρα έναρξης 19:30

Σε αυτό πάρτυ είστε όλοι καλεσμένοι.

Be there…