Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Το συγνώμη του Βαλεριάνου

Ως μελανό σημείο του πρόσφατου αγώνα με το Αιγάλεω, επί του οποίου η Καλαμάτα επικράτησε με 1-0, ήρθε η λεκτική αντιπαράθεση του Βαλεριάνου με ορισμένα άτομα από την κερκίδα. Δεχόμενος κριτική από μερίδα φιλάθλων, ο παίκτης της Καλαμάτας μπήκε στον …πειρασαμό να απαντήσεις γεγονός που βεβαίως τέθηκε προς συζήτηση με τον προπονητή καθώς προκάλεσε ένταση και αλγιενές εντυπώσεις.

Σήμερα, μέσω ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο ποδοσφαιρστής αποδέχεται το λάθος της πράξης του αποδίδοντάς το σε κακή στιγμή.

Ανακοίνωση

Θα ήθελα να ζητήσω μια ειλικρινή συγνώμη μέσα από την καρδιά μου στη Διοίκηση της ομάδας μας, στο προπονητικό team και στους συμπαίκτες μου για τη συμπεριφορά μου μετά το γκολ του Γρίβα, στο νικηφόρο αγώνα με το Αιγάλεω.

Εξίσου την απευθύνω και προς τον φίλαθλο κόσμο μας που μας στήριξε σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όλα οφείλονταν σε κακή στιγμή και στην ένταση του αγώνα. Δεν με χαρακτηρίζει μια τέτοια συμπεριφορά και απολογούμαι με ειλικρινή διάθεση προς όλους.

Mε εκτίμηση,
Γιώργος Bαλεριάνος

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΒΑΛ

Στα λιοπά αγωνιστικά, την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας έκανε ο νεοαποκτηθείς Ουκρανός τερματοφύλακας Μαξίμ Κόβαλ.
Κανονικά συμμετείχε και ο Κάνιας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο Αρίμπας έκανε εντατικό ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι αγωνίστηκαν με το Αιγάλεω έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν εντατικά εν όψει του αγώνα στα Χανιά που θα γίνει την Κυριακή στις 3μμ.