Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
TOP

Τόνωση στην αγορά της Καλαμάτας έφερε η Black Friday – Εγγλέζος: «Προαιρετικά ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου» (video)

Στο πλαίσιο μιας «ξεχειλωμένης Black Friday», όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Eμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, κυρίως λόγω της κατάργησης των ενδιάμεσων εκπτώσεων, η κίνηση στο κέντρο της Καλαμάτας ήταν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/11 ιδιαίτερα αυξημένη. Η διάθεση και η θέληση για αγορές επικρατούσε από νωρίς, με την κορύφωση να καταγράφεται κατά τις απογευματινές ώρες, με την εικόνα ωστόσο του καιρού να αλλάζει άρδην κατά τις βραδινές ώρες με την έλευση της κακοκαιρίας! Παρόλα αυτά οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν προσφορές και εκπτώσεις που άγγιξαν ακόμη και το 60% σε προϊόντα υπόδησης, ένδυσης και άλλα είδη, όπως τουλάχιστον ανέφεραν οι επιγραφές των τοπικών καταστημάτων.

«Η κίνηση στην αγορά της Καλαμάτας λόγω της Black Friday είναι αυξημένη. Είναι μια περίοδος «νεκρή» μέχρι και τις εορτές κι αυτό σίγουρα είναι τόνωση για τα εμπορικά καταστήματα» είπε ο Γιώργος Εγγλέζος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, μιλώντας στην τηλεόραση Best τονίζοντας πως αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών λόγω των οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζουν, οι προσπάθειες από τα τοπικά καταστήματα συνεχίζονται για καλές τιμές «Οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν βάλει τιμές ανάλογες με την τσέπη του καταναλωτή παρόλες τις δυσκολίες»

Η αγορά της Καλαμάτας κινείται σε φουλ ρυθμούς, καθώς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την ερχόμενη Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, προαιρετικά, με την ελπίδα πως ο καιρός θα είναι σύμμαχος.