Δευτέρα
26
Φεβρουάριος
TOP

Τουρνουά Jamboree MiniBasket στην Καλαμάτα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες και μέσα από το πρόγραμμα Healthy Hoops 4All, σχεδιάζει σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, τη διοργάνωση του Jamboree MiniBasket, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο ‘’Τέντα’’.

Το Jamboree κατατάσσεται στo MiniBasket του Προγράμματος Healthy Hoops 4All, στο οποίο συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 11-12 ετών (γεννημένοι το 2012 και 2013), από τα αθλητικά σωματεία του Ν. Μεσσηνίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων για όσους συμμετέχουν στο τουρνουά Jamboree MiniBasket, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 09:00 και ολοκληρώνονται στις 14:00.

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Αγώνων

Ώρα Αγώνας
09.00-10.00 Ομάδα 1 – Ομάδα 2
10.00-11.00 Ομάδα 3 – Ομάδα 4
11.00-12.00 Διαγωνισμοί Ελεύθερων Βολών & Τριπόντων

Απονομές Διαγωνισμών|Αναμνηστικά Δώρα

12.00-13.00 Ομάδα 5 – Ομάδα 6
13.00-14.00 Ομάδα 7 – Ομάδα 8

Διεξαγωγή Jamboree 

Σε κάθε πόλη, πραγματοποιούνται τέσσερις (4) αγώνες, με τη συμμετοχή οκτώ (8) αθλητικών σωματείων, τα οποία ανήκουν στην Ένωση.

Η διάρκεια του κάθε αγώνα ορίζεται σε τέσσερις (4) περιόδους των 10 λεπτών μεικτού χρόνου και στα τελευταία 15’’ της κάθε περιόδου ο χρόνος είναι καθαρός. Οι μπασκέτες προσαρμόζονται ώστε το ύψος της στεφάνης να βρίσκεται στα 2,60μ.

Κάθε αγώνας διευθύνεται από έναν (1) διαιτητή και έναν (1) κριτή και την υποχρεωτική λειτουργία στο 24άρι (χειρός) ενώ δεν κρατείται σκορ και δεν βρίσκεται σε λειτουργία αγωνιστικός πίνακας (ηλεκτρονικός ή χειροκίνητος) – όπως αναφέρονται και στην προκήρυξη των αγώνων.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διεξαγωγή, θα βρείτε στην προκήρυξη τουU12 όπως σας έχει αποσταλεί από την Ένωση.

Μεταξύ του δεύτερου και τρίτου αγώνα, λαμβάνουν χώρα διαγωνισμοί ελεύθερων βολών και τριπόντων – με τους τρεις (3) πρώτους νικητές σε κάθε διαγωνισμό, να λαμβάνουν αναμνηστικά δώρα.

Δηλώσεις συμμετοχής

Για να συμμετάσχετε με την ομάδας σας στο Jamboree MiniBasket στην Καλαμάτα, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023.
https://form.jotform.com/dsverk/jamborees-registrationform-2023-24

Ως προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή σας στο Jamboree MiniBasket, παρακαλούμε τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων του αθλητικού συλλόγου σας να λάβουν μέρος σε ένα online course που επικεντρώνεται στο MiniBasket.

Μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων θα λάβετε νεότερη ενημέρωση αναφορικά με τη διεξαγωγή του (ατζέντα, ημέρα-ώρα διεξαγωγής, διαδικασία εγγραφής).

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση και την αφίσα του τουρνουάJamboree MiniBasket.

Θα είναι χαρά μας, να έχουμε την ομάδα σας κοντά μας και να χτίσουμε από κοινού όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις στους νεαρούς αθλητές.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Θοδωρή Σιαρέ στο[email protected].