Παρασκευή
27
Μάιος
TOP

Τους επιτυχόντες των πανελληνίων συγχαίρει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

“Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης για τους ίδιους, αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια θα ήθελα να δώσω στους επιτυχόντες μαθητές που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η επιτυχία τους μάς κάνει υπερήφανους, χαρούμενους και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει το όραμά μας όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες μας να δημιουργούμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και δυνατούς χαρακτήρες. Εύχομαι στα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ να εξακολουθήσουν να κυνηγούν το διπλό όνειρό τους.

Όσο για τους υπόλοιπους μαθητές, που σήμερα δεν κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποιο πανεπιστημιακό εκπαιδευτικό ίδρυμα θα ήθελα να θυμίσω ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Η ζωή και οι προκλήσεις της βρίσκονται μπροστά τους. Καλή συνέχεια”.