Κυριακή
4
Ιανουάριος
TOP

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του 22χρονου που είχε σκοτωθεί σε τροχαίο πέρσι το καλοκαίρι

Τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 50χρονος ο οποίος δεν άντεξε την απώλεια του γιού του ο οποίος πέθανε σε τροχαίο στην Ανδραβίδα Ηλείας πέρσι το καλοκαίρι.

Ο χαμός του Γιώργου Σινάνου, μόλις 22 ετών, από τροχαίο το καλοκαίρι του 2025 στην Ανδραβίδα, άφησε την οικογένειά του συντετριμμένη, με τον πατέρα του να μην μπορεί να συνεχίσει την ζωή του χωρίς τον γιο του.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Ιουλίου, ο νεαρός επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο μαζί με έναν φίλο του, επιστρέφοντας από απογευματινό μπάνιο. Στον δρόμο που οδηγεί από την παραλία προς το αλιευτικό καταφύγιο στα Λεχαινά, το όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μάντρα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που το αυτοκίνητο διαλύθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του www.newsit.gr πατώντας ΕΔΩ