Κυριακή
3
Δεκέμβριος
TOP

Τριφυλία: «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός»

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Τουρισμό στη Μεσσηνία στη μετά–covid 19 εποχή – Γαστρονομικός Τουρισμός στην περιοχή μας»

Ημέρα: Σάββατο, 9 Απριλίου 2022

Ώρα: 5.00 μ.μ., Αίθουσα Εκδηλώσεων Αλέκος Παπαδόπουλος του Δήμου Τριφυλίας

Χαιρετισμοί: Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πολιτικοί παράγοντες, Τοπικοί φορείς

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

  • Άννα Καλογεροπούλου, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Πελοποννήσου: «Η Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
  • Σοφία Σωτηρίου, MSc, Σύμβουλος Πολιτικής για την Πράσινη Ανάπτυξη, τον Βιώσιμο Τουρισμό και την Ενεργειακή Μετάβαση, με θέμα: «Στρατηγική της Ευρώπης για την Πράσινη ανάπτυξη & τον Βιώσιμο Τουρισμό – Χρηματοδοτικά εργαλεία στον τουριστικό τομέα».
  • Βασίλης Τριγκιλίδας, Μέλος Δ.Σ. και εκπρόσωπος Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με θέμα «Στρατηγικές Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου».
  • Στέλιος Μάντζαρης, MSc (destination Management.co)-Μέλος ΞΕΕ & Πρόεδρος Ξενοδόχων Λήμνου με θέμα: «Ανάδειξη προορισμού καθώς και θεματικών μορφών του Τουρισμού».
  • Χάρης Μπρουσαλιάν, Business Development & Marketing Director για την Best Western στην Ελλάδα (διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα) με θέμα: «Ταξιδιωτικά trends για την Ελλάδα και διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες».
  • Διονύσης Παπαδάτος, ΜΒΑ, Συντονιστής Δράσεων Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλο με θέμα: «Μεσσηνιακή Διατροφή-Χτίζοντας το γαστρονομικό branding της Μεσσηνίας».
  • Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης, Dr. Καθηγητής Marketing Σχολής «Le Monde», Συγγραφέας και Συνεργάτης της Hoteltraining με θέμα: «10 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία».

– Συζήτηση με το κοινό

Συντονίστρια: Μαρία Τομαρά, Δημοσιογράφος ΕΡΤ Καλαμάτας