Δευτέρα
22
Απρίλιος
TOP

Τρίπολη: Το Φεστιβάλ του Πανός ανοίγει σήμερα τις πύλες του – Κ. Τζιούμης: «Η περιοχή μας μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας»

Το Φεστιβάλ του Πανός θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη, από την σήμερα έως και την 11η Μαρτίου 2024. Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 6.00 το απόγευμα, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο.

Για το λόγο αυτό, χθες δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Μαζί του ήταν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος της Χορωδίας Τρίπολης κ. Γιάννης Σάσσαλος.
Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε: «Φέτος πραγματοποιείται ένα από τα κορυφαία και μεγαλύτερα Φεστιβάλ Χορωδιακής μουσικής που έχουν συμβεί ποτέ στη χώρα. Συμμετέχουν περίπου 45 Χορωδίες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες θα έρθουν στην πόλη μας, ενώ έχουν προγραμματιστεί και παράλληλες δράσεις.
Όλα αυτά σηματοδοτούν την Τρίπολη ως Πρωτεύουσα πολιτιστικών γεγονότων της χώρας μας για το εν λόγω διάστημα.
Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια σημαντική ανάσα για την τοπική οικονομία, ενώ οι επισκέπτες μας θα είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της περιοχής μας.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση εξωστρέφειας που μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας.
Το πολιτιστικό περιεχόμενο είναι σπουδαίο και αξίζουν συγχαρητήρια στην Χορωδία Τρίπολης.
Εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και επιθυμούμε αυτό το Φεστιβάλ να καθιερωθεί, αφού παράλληλα και οι άνθρωποι της Χορωδίας Τρίπολης φιλοδοξούν από την επόμενη χρονιά να μετεξελιχθεί σε διεθνές.
Σταδιακά, η περιοχή μας μπαίνει στον τουριστικό χάρτη της χώρας κι αυτό πρέπει να το υποστηρίξουμε τα επόμενα χρόνια.
Η βοήθεια του δήμου Τρίπολης είναι δεδομένη για τις ημέρες των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη αυτού του Φεστιβάλ».