Πέμπτη
18
Αύγουστος
TOP

Τσίπρας: Ομολογία ενοχής Μητσοτάκη η παραίτηση Δημητριάδη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη «ομολογία ενοχής» και δεν αναιρεί τις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως είπε. Και κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις.  

«Η παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής. Και σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει.

Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

πηγή: www.newsit.gr