TOP

Β. Σιδέρης: 90 έργα προς υλοποίηση και 150 εκατ. ευρώ προς διάθεση στην Π.Ε. Αργολίδας

Λόγο για «το μεγαλύτερο ποσό που δαπανήθηκε ποτέ στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας» έκανε ο αντιπεριφερειάρχης του νομού, Βασίλης Σιδέρης, μιλώντας για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα στην Αργολίδα, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξειδικεύοντας τα έργα που συμπεριλαμβάνονται προς υλοποίηση, ο κ. Σιδέρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτά αφορούν αρδευτικά έργα, με κύριο όγκο εκείνα του Ανάβαλου προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις του νομού. Την ίδια ώρα, ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι δρομολογούνται και άλλα έργα στην Αργολίδα, τα οποία επεκτείνονται και καλύπτουν τον πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα, ο κ. Σιδέρης αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε σήμερα στην Ερμιονίδα και αφορά την εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης για το Πόρτο Χέλι.

Στο μεταξύ, αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στην αγορά του Άργους, οι οποίες αφορούν την αναδιαμόρφωση νεοκλασικού κτηρίου της περιοχής.