Πέμπτη
20
Αύγουστος
TOP

Viral: Ιερέας τάισε καρπούζι την Έφη Θώδη σε πανηγύρι στα Φιλιατρά -«Τώρα με έφτιαξε ο παππούλης»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από πανηγύρι σε κάποιο χωριό της Ελλάδας, με πρωταγωνίστρια την Έφη Θώδη και έναν ιερέα.

Ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν στο πάλκο (στα Φιλιατρά, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών κάτω από το viral video) και τραγουδούσε, ο ιερέας πλησίασε από μακριά κρατώντας ένα καρπούζι κα ένα μαχαίρι, το ακούμπησε μπροστά της στην πίστα και έκοψε ένα κομμάτι, ενώ η Έφη Θώδη αρχικά έκπληκτη είπε στο μικρόφωνο: «Καλά, ε! Τώρα με έφτιαξε ο παππούλης!».

Στη συνέχεια, ο ιερέας (ο Παπα- Σάκης, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες) της έκοψε μία φέτα καρπούζι (όπως άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες στα νυχτερινά κέντρα).

Η Έφη Θώδη δέχτηκε χαμογελαστή το κέρασμα, δοκίμασε το καρπούζι και συνέχισε να τραγουδάει, ενώ οι παρευρισκόμενοι επευφημούσαν, με χειροκροτήματα και φωνές.

@josix71 Πανηγύρι 2.0 #fyp #panigiri #xorio #efithodi ♬ πρωτότυπος ήχος – josix71

Διαβάστε περισσότερα στο δημοσίευμα του www.iefimerida.gr πατώντας ΕΔΩ