Κυριακή
21
Ιούλιος
TOP

Βλέψεις ανόδου στην Α1 Κατηγορία έχει φέτος ο Μεσσηνιακός Γ.Σ.

Με βλέψεις ανόδου στην Α1 και πλάνο αναδόμησης έχει ξεκινήσει τη νέα του προσπάθεια της η ποδοσφαιρική ομάδα του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.

«Ντόπιοι αθλητές με φιλοδοξίες, καλοί χαρακτήρες, διάθεση για υγιή αθλητισμό, με βλέψεις ανόδου στην Α1, έμπειρος προπονητής, γήπεδο νέο και προπόνηση σε ώρες που επιθυμείς, στήριξη από την Διοίκηση. Αυτό είναι το πλάνο στο οποίο βασίστηκε η αναδόμηση του τμήματος Ποδοσφαίρου. Με υπεύθυνο του τμήματος τον Σταύρο Χριστόπουλο, προπονητή τον Γιάννη Σακελλαρόπουλο και γενικό αρχηγό τον Δημήτρη Πετρόγιαννη.»

Η ομάδα βεβαίως έχει ήδη περάσει σε μια νέα εποχή μέσω της σύμπραξης με τον Αίαντα και τον Πανθουριακό με στόχο την ανάδειξη αθλητών από την περιοχή και την εν γένει ενδυνάμωση του αθλητικού και ποδοσφαιρικού θεσμού.

Φέτος στον Μεσσηνιακό παρέμειναν οι: Κριτσωτάκης Σωτήρης, Κουλουράς Φώτης, Καραγιαννίδης Αλέξανδρος, Μάλι Άγγελος, Μπραχίμι Ερρίκος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Αναστασόπουλος Δημήτριος, Μωραγιάννης Δημήτριος και Αλευράς Παναγιώτης.

Στον αντίποδα  αποχώρησαν οι: Δημητρίου Χρήστος, Κατσαφάδος Ιωάννης, Ροβολής Κων/νος, Σπετζόπουλος Ευάγγελος, Μαριόλης Χρήστος, και Μαριόλης Στυλιανός.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει ανέρχονται συνολικά σε 17. Στην ομάδα των «πρασίνων» ήρθαν φέτος οι: Δημητρόπουλος Αντώνιος, Κοσμάς Βασίλειος, Χόχωλης Δημήτριος, Σεντεμέντες Γεώργιος, Μπούνας Παναγιώτης, Μωραγιάννης Αριστείδης, Κοσμόπουλος Παναγιώτης, Κρόμπας Παναγιώτης, Κότσης Δημήτριος, Σπυρόπουλος Αλέξανδρος, Σακκάς Παναγιώτης, Αβντίου Αρντένις, Χασανέας Σωτήριος, Κωνσταντακόπουλος Ηλίας, Μαραγκούλιας Ηλίας, Τσουλάκος Βασίλειος και Φαββατάς Ηλίας.