Παρασκευή
27
Ιανουάριος
TOP

Βολές Δέδε κατά Νίκα και ΝΔ: «Ανευθυνότητα, ολιγωρία και ανικανότητα -Οι γαλάζιοι διαγκωνισμοί οδηγούν στο να χαθεί το αντιπλημμυρικό» (video)

Τον μεγάλο κίνδυνο που όχι απλά ελλοχεύει, αλλά που πλέον υφίσταται ως δεδομένο, του να χαθεί το μεγάλο αντιπλημμυρικό της Καλαμάτας, ένα έργο της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, υπογράμμισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, ο Γιώργος Δέδες. Και μάλλον όλα τα δεδομένα στην εξέλιξη των… απίστευτων αποφάσεων της θέσης της πλειοψηφίας Νίκα, οδηγούν προς τα εκεί.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» που έχει διατελέσει στο κρίσιμο πόστο του Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών δρομολογώντας μάλιστα από το 2017 τη διαδικασία για την αντιπλημμυρική θωράκιση μιας σειράς περιοχών, επέκρινε έντονα την περιφερειακή αρχή και τις επιλογές Νίκα που μεταθέτουν ένα έργο να υλοποιηθεί… μετά από 15 χρόνια! «Προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα ο κ. Νίκας», υπογράμμισε ο Γ. Δέδες και στάθηκε στα όσα (δεν) έκανε τρέχοντας τις όλες διαδικασίες «πιο αργά και από την χελώνα». Παράλληλα, καυτηρίασε και στάθηκε ιδιαίτερα στα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ΝΔ με μια… περίεργη τριγλωσσία «με τους γαλάζιους διαγκωνισμούς να οδηγούν στο να χαθεί το έργο», αλλά και στην… σιωπή τώρα που όλα οδηγούν στις αρνητικές εξελίξεις από τους βουλευτές της ΝΔ. Πέραν αυτών επέκρινε την στάση Μαλτέζου απέναντι στον δήμαρχο Καλαμάτας, και, τέλος πρόσθεσε πως πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια εάν χαθεί το έργο για την Καλαμάτα, να μην… φύγουν τα χρήματα από την Πελοπόννησο, αλλά να πάνε σε αντίστοιχα ώριμα έργα σε άλλες περιοχές.