Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Volley League: Κακή εμφάνιση και ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ για τους “λύκους” – Παν. Ντάκουρης “Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση” (video)

Με άδειες αποσκευές επιστρέφουν από την Θεσσαλονίκοι οι “λύκοι”, όπου γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη που χρησιμοποίησε εκτός από το βασικό σχήμα αρκετά τους Σαλωνίτη, Παλαιολόγο και Μαντέκα να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Καλαμάτας στην Πυλαία με 3-0 σετ και συνέχισε ολοκλήρωσε με θετικό αποτέλεσμα την 17η αποστολή του στη Volley League Ανδρών.

Οι «ασπρόμαυροι» πλέον διεύρυναν το σερί τους στις πέντε διαδοχικές νίκες εκ των οποίων οι τέσσερις είναι καθαρά τρίποντα, με καλές επιθέσεις και πίεση στο σερβίς με τους παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη να παρουσιάζονται περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τρίτο και τελευταίο σετ κάνοντας καλύτερο ξεκίνημα φθάνοντας να προηγείται με 4-6 από πόντο του Βιέιτο, με τον ΠΑΟΚ να φθάνει γρήγορα στο 6-6, και ακολούθως μετά και το 11-10 με τον Ντεν Τρις “μπροστάρη” κατάφερε να “ανοίξει την ψαλίδα” του σκορ και καθάρισε το σετ και το ματς.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-19

“Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση” είπε μετά το τέλος του αγώνα, ο Παναγιώτης Ντάκουρης τονίζοντας τον μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία της ομάδας του που παρά τις ανταγωνιστικές της εμφανίσεις δεν έχει συγκεντρώσει τους πόντους που της αναλογούν και παραμένει ουραγός.