Δευτέρα
5
Ιούνιος
TOP

Xωρίς play offs και play outs η Football League – Με το “βλέμμα” στραμμένο στη Σαντορίνη η “Καλαμάτα”

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν θέματα που αφορούν τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2 όσο και της Football League.

Σε ό,τι το πρωτάθλημα της Football League οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs.

Πιο συγκεκριμένα οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι εξής:

  • Καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο τρόπος διεξαγωγής των play offs και play outs της Super League 2.
  • Τροποποιήθηκε η προκήρυξη της Football League, το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί χωρίς play offs και play outs. (Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου.)
  • Εγκρίθηκε πρόταση χορηγίας της εταιρείας Nike για ένδυση των ΠΑΕ της Super League 2 – Football League για τρια χρόνια.
  • Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των ΠΑΕ για το Αθλητικό Νομοσχέδιο, για τα τηλεοπτικά ενώ συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων της Super League 2.

Η “Καλαμάτα” με το βλέμμα στραμμένο στη Σαντορίνη

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνώριζαν, πως το πρωτάθλημα θα γίνει με εμβόλιμες αγωνιστικές και πιο συγκεκριμένα (και) για την ομάδα της “Καλαμάτας” που εκπροσωπεί το νομό μας στην κατηγορία, πως το πρόγραμμα “θα τρέξει” αρχικά στις εξής ημερομηνίες:  28/3, 31/3, 4 /4, 7/4,  11/4.

Στο μεταξύ το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο πρώτο ματς της χρονιάς στις 28 Μαρτίου με την Σαντορίνη με τον Νίκο Αναστόπουλο να ανεβάζει στροφές.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή ενώ θα ακολουθήσουν μονές μέχρι και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή προβλέπεται ρεπό.

Στα αγωνιστικά, με την επιστροφή Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα από το Διαβολίτσι όπου είχε δοθεί δανεικός, αλλά και αυτή του Ζερόμ, η ομάδα πλέον διαθέτει τέσσερις ξένους ποδοσφαιριστές. Προκύπτει λοιπόν δίλλημα για τον έμπειρο προπονητή κι άμεσα καλείται να αποφασίσει ποιος εξ αυτών θα αποχωρήσει. Δυο είναι οι περιπτώσεις που φαίνεται να τον απασχολούν περισσότερο και ο λόγος για τους Γουέσλει και Φελίπε, με τον δεύτερο να θεωρείται ως πιθανότερο να αποχωρήσει.

Σ.Τρ.