Παρασκευή
24
Μάιος
TOP

Ξεκινούν από σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα απογευματινά χειρουργεία και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας καθώς υπήρξε ανταπόκριση γιατρών και νοσηλευτών στη σχετική πρόσκληση. Οι πρώτες επεμβάσεις αναμένονται σήμερα κιόλας σύμφωνα με ανακοίνωση της διοικήτριας του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ελένης Αλειφέρη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα απογευματινά χειρουργεία αφορούν Χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες επεμβατικές πράξεις που διενεργούνται πέραν  του τακτικού ωραρίου λειτουργίας του νοσοκομείου μας και απαιτούν παραμονή στο νοσοκομείο πέραν της ημερήσιας νοσηλείας.

Από σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 και κάθε Πέμπτη (από 16:00 έως 22:00) ξεκινούν τα απογευματινά μας  χειρουργεία σύμφωνα με  το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1485/05.03.2024.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν απογευματινό χειρουργείο θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στην λίστα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου μας ύστερα από συνεννόηση με τον  θεράποντα ιατρό της επιλογής τους  ο οποίος θα τους ενημερώνει για το κόστος της επέμβασης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού και για την ημερομηνία και ώρα της επέμβασης.

Μπορούν να διενεργούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον των πολιτών Ορθοπεδικές, Χειρουργικές, Ουρολογικές , Μαιευτικές-Γυναικολογικές, Οφθαλμολογικές και Αγγειοχειρουργικές ιατρικές επεμβάσεις.

Στόχος μας είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για χειρουργείο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας