Τρίτη
6
Δεκέμβριος
TOP

Υδατοσφαίριση: Ανανέωσε το εισιτήριο παραμονή της στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας

Και για τη νέα χρονιά “σφράγισε” το εισιτήριό της η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας η οποία έδωσε τη μάχη στους αγώνες της  Β΄ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που έγιναν το διήμερο 2 και 3 Ιουλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Ναυπλίου.

Με απολογισμό 1 νίκη και δυο ήττες κατέλαβε την 3η θέση του ομίλου και ανανέωση την παραμονή της στην κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι συμμετείχαν και αγωνίστηκαν στους συγκεκριμένους αγώνες 5 μικροί αθλητές από την ακαδημία του Άργη Καλαμάτας. Μάλιστα οι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (γενν. 2009) θα αγωνιστούν σε λίγες μέρες με την ομάδα του Άργη Καλαμάτας στην Γ φάση (ημιτελικά) του πανελλήνιου πρωταθλήματος μίνι παίδων (Κ 13).

  • Τα αποτελέσματα των αγώνων του ΆΡΓΗ ΚΑΛΑΜΆΤΑΣ στον όμιλο Ναυπλίου της Β φάσης της ΄Β Εθνικής Ανδρών ήταν:

1η αγωνιστική 

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ 11 – 6

2η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 8 – 11

3η αγωνιστική

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΊΛΩΝ 8 – 12

Η Βαθμολογία του ομίλου:

  1. ΝΟ Ναυπλίου 9
  2. Μίλων 6
  3. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3
  4. Επειός Ήλιδας 0

Η σύνθεση της ομάδας του Άργη Καλαμάτας :

ΒΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΟΥΡΔΟΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΛΑΨΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2006, ΜΠΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 2009, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 2009, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2007, ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΕΛΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2006.

Προπονητής: Πετρόπουλος Κώστας

Έφορος: Παπασταθοπούλος Δημήτρης

Έτσι κλείνει η πιο επιτυχημένη χρονιά της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας, όπου ύστερα από την άνοδο από την Γ Εθνική και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου τον περασμένο Οκτώβριο, πραγματοποίησε την εύκολη παραμονή στην ΄Β Εθνική Κατηγορία. Με τον τρόπο αυτό επιστεγάζεται με τον καλύτερο τρόπο η σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας του Άργη Καλαμάτας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας συνεχίζονται για την φετινή αγωνιστική χρονιά με τη συμμετοχή της ομάδας μίνι παίδων (Κ 13) στην Γ φάση (ημιτελικά) του πανελλήνιου πρωταθλήματος 15-17/7.

Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. Άργης Καλαμάτας συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «Ευ αγωνίζεσθαι» και την “ευγενή άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.