Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Υποψήφιος με τον Άκη Κατρίτση στη Δ.Ε. Φιλιατρών ο Γιάννης Καναβός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες της Τριφυλίας μας, φίλες & φίλοι,

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Γιάννη Καναβού ως Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό μας «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» από τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Ο Γιάννης Καναβός του Γεωργίου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περδικονέρι Τριφυλίας και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ζαμπαντιώτη και πατέρας δύο παιδιών. Ζουν με την οικογένειά του μόνιμα στα Φιλιατρά απ’ όπου έλκει την καταγωγή του κατά το ήμισυ, ενώ τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί με καλούς φίλους από το Κοπανάκι! Θεωρεί τον εαυτό του πολίτη της Τριφυλίας με την κυριολεκτική έννοια του όρου!

Ο Γιάννης Καναβός, RN, BSc MSc Healthcare Management, αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) με ειδίκευση στη Διοίκηση Μονάδων Κοινωνικής Προστασίας. Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ). Εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων.

Τονίζεται πως το κτήριο όπου στεγάζεται το Κ.Υ. κατασκευάστηκε επί της Δημαρχίας μου στους Γαργαλιάνους, ως Περιφερειακό Ιατρείο, και το 1993 θεσμοθετήθηκε και υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση περί ιδρύσεως Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων. Έκτοτε λειτουργεί ως Κ.Υ. Πρόκειται για έργο ζωής για τους Γαργαλιάνους και την ευρύτερη περιοχή το οποίο έχει σηματοδοτήσει την παρουσία μου ως Δήμαρχος στο Δήμο Γαργαλιάνων. Η σπουδαιότητα της λειτουργίας του Κ.Υ. Γαργαλιάνων και η αναγκαιότητα διαρκούς στήριξης και ενίσχυσής του αποδεικνύεται και από τα εξής στοιχεία: Καλύπτει 600 επείγοντα περιστατικά/μήνα και 400 τακτικά περιστατικά/μήνα, γίνονται 1.300 συνταγογραφήσεις/μήνα. Ο Τομέας ευθύνης του είναι από Τραγάνα – Χώρα – Βλαχόπουλο έως και Φιλιατρά όταν εκεί δεν εφημερεύουν ιατροί. Παρέχει υγειονομική υποστήριξη στην Costa Navarino, τόσο σε εργαζόμενους (περίπου 3.000) όσο και σε guests. Παρέχει υπηρεσίες Παιδιάτρου, με εναλλακτικές Κυπαρισσία – Καλαμάτα. Παρέχει υπηρεσίες προσπέλασης κεντρικής φλεβικής γραμμής σε ογκολογικούς ασθενείς που φέρουν port-a-cath, με εναλλακτικές τα νοσοκομεία Καλαμάτας, Πάτρας, Τρίπολης, Αθήνας.

Ο Γιάννης Καναβός δήλωσε για την υποψηφιότητά του: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κατρίτση για την τιμή να με συμπεριλάβει στο Συνδυασμό του, καθώς στο πρόσωπό του βρίσκω έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να μοιραστώ τη βαθιά πεποίθησή μου ότι εμάς τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, άσχετα πού κατοικούμε, μας ενώνουν περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν! Προχωράμε μαζί λοιπόν, με όλες μας τις δυνάμεις, για το Δήμο που οραματιζόμαστε, για την Τριφυλία Ενωμένοι!».

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Πάμε δυνατά! Με συμμάχους όλους τους συμπατριώτες και όλες τις συμπατριώτισσες!

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Κερδίζουμε το μέλλον!

 

ΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας