Σάββατο
20
Ιούλιος
TOP

Ζητούμενο η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας για την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ και ΟΧΕ

Σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή των Δημάρχων Ναυπλιέων, Ερμιονίδας και Επιδαύρου, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Με στόχο τη συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας για την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) τα έργα των οποίων, εφόσον ενταχθούν, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγινε ακόμα μία συνάντηση με Δημάρχους, που ήρθε να προστεθεί στις πολλές των τελευταίων ημερών, για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Αυτή τη φορά, στο Ναύπλιο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, μαζί με τους συνεργάτες τους, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις ιδέες της Περιφέρειας και να μοιραστούν εμπειρίες ενόψει του προγραμματισμού της προσπάθειας ένταξης των έργων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Μπούνος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας, Γιώργος Σπίνος.