Σάββατο
24
Φεβρουάριος
TOP

Ζωντανά στο ACTION 24 και στο BEST ο αγώνας Athens Kallithea – Καλαμάτα

Αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο η Super League II επιστρέφει επί της οθόνης μέσω του ACTION 24.

Το ACTION 24, ο σταθμός που αλλάζει με τη δυναμική του παρουσία το εγχώριο -περιφερειακό και όχι μόνο- τηλεοπτικό τοπίο, πριν από λίγα 24ωρα απέκτησε τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής κατηγορίας. Στο εξής αναμένεται να προβάλει κάθε Σαββατοκύριακο δύο αναμετρήσεις: μία την Κυριακή στο Νότο και μία στο Βορρά τη Δευτέρα, φέρνοντας ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο κοντά στο τηλεοπτικό κοινό.

Η Τηλεόραση BEST που συνεχώς εξελίσσεται και “μεγαλώνει” ξεκίνησε πρόσφατα μια δημιουργική, και σε πολλά επίπεδα, συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, επίσης θα προβάλλει ζωντανά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League II, ικανοποιώντας τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού της Πελοποννήσου.

Η αρχή θα γίνει από την Κυριακή με την προβολή της καυτής βαθμολογικά αναμέτρησης, ανάμεσα σε Athens Kallithea Fc και ΠΑΕ Καλαμάτα που θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της SL2:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/23 15:00 – Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Athens Kallithea Fc – Καλαμάτα

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/23 15:00 – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

AEΛ – Απόλλων Πόντου*

* Αλλαγή μέρας στο ματς ΑΕΛ- Απόλλων Πόντου: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι o αγώνας AEΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 2023-24, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11/12/23 στις 15:00 στο ΑΕL FC ARENA αντί για την Κυριακή 10/12/23 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί».

ΔΥΟ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν δύο αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το κανάλι της Super League 2:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00 Μακεδονικός – ΑΕΚ Β

ΤΕΤΑΡΤΗ 15:00 Ιωνικός – Αιγάλεω

* Ο τρόπος συνδρομής στο κανάλι της SL2 στο YouTube θα γίνει γνωστός με νέα ενημέρωση της διοργανώτριας.