Αρχική Uncategorized Άγρια σύγκρουση για αγύρτες, πρόθυμους, επικίνδυνους, αποστάτες και κουρελούδες

Άγρια σύγκρουση για αγύρτες, πρόθυμους, επικίνδυνους, αποστάτες και κουρελούδες

531
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σε πολιτικό επίπεδο αυτό που φαίνεται καθαρά είναι ότι οδηγούμαστε σε μια μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη όπου θα ακουστούν τα πάντα και θα χρησιμοποιηθούν και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Μια από τις αγριότερες κοινοβουλευτικές μάχες των τελευταίων ετών βρίσκεται σε εξέλιξη σε μια πρόβα του σκληρού σκηνικού πόλωσης που έχει ήδη στηθεί και θα πάει μέχρι τις εκλογές. Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινούνται οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης.

Όμως, το πολιτικό παρασκήνιο των προηγούμενων ημερών, το στημένο διαζύγιο μεταξύ Τσίπρα – Καμμένου, οι μετακινήσεις βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ θερμό κλίμα στη Βουλή. Ακούστηκαν πολύ σκληρά λόγια στην πρώτη ομιλία του πρωθυπουργού και στη συνέχεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πρώτης ημέρας της συζήτησης ήταν η οχλαγωγία, βουλευτές χτυπούσαν τα έδρανα, τσακώνονταν με το προεδρείο ή μεταξύ τους και ζητούσαν να πάρουν το λόγο. Εκφράσεις όπως αποστάτες, πρόθυμους, κουρελούδες, γυρολόγοι, αγύρτες, επικίνδυνοι, ήταν οι περισσότερο… ευγενικές καθώς πολλές φορές η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.

-με πληροφορίες από το www.in.gr