Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Δεν άφησαν… μηχάνημα σε λειτουργία! Τεράστια προβλήματα και κενά στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Δεν άφησαν… μηχάνημα σε λειτουργία! Τεράστια προβλήματα και κενά στην Π.Ε. Μεσσηνίας

1413
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για «στοιχεία διάλυσης και εγκατάλειψης» έκανε λόγο ο Aντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλος, μετά από αυτοψία που έκανε στο συνεργείο μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Μεσσηνίας. “Η υποστελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος είναι μεγάλη και η ανάγκη ενίσχυσής του επιτακτική”, σύμφωνα με τον κ. Αναστασόπουλο, με αιχμηρές να είναι οι αναφορές για την προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Το συνεργείο μηχανημάτων έργου της Π.Ε. Μεσσηνίας επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος συνοδευόμενος από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Παναγιώτη Γιαννακέα και τον Προϊστάμενο του τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων κ. Σταύρο Καρτερολιώτη. Έγινε συνάντηση με τους ελάχιστους εναπομείναντες εργαζομένους (χειριστές και τεχνικό) και συζήτησαν μαζί τους τα προβλήματα του συνεργείου μηχανημάτων έργου.

Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι η υποστελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος είναι μεγάλη και η ανάγκη ενίσχυσής του επιτακτική. Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο της κατάστασης των μηχανημάτων από τους ειδικούς, ελάχιστα μηχανήματα είναι λειτουργικά, ενώ στο σύνολό τους απαιτείται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ενώ σε πολλά εξ΄αυτών η επισκευή τους είναι ασύμφορη.

Δεδομένου ότι, η κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο τμήμα χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία διάλυσης και εγκατάλειψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος, διαβεβαίωσε τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ότι υπάρχει δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του συνεργείου μηχανημάτων έργου».