Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δημητρίου: Ποιές ομάδες πρέπει να ανέβουν Football League και ποιές να υποβιβαστούν

Δημητρίου: Ποιές ομάδες πρέπει να ανέβουν Football League και ποιές να υποβιβαστούν

151
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στις τελευταίες εξελίξεις που επικρατούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ» του Βασίλη Μότση όπου τόνισε ότι περί τα τέλη του μηνός η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει ως προς τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά κι εκείνες που θα ανέλθουν στη Football League.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ανέβουν και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Δημητρίου, σε απόδοση απομαγνητοφώνησης του liganews.gr:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τούτη την περίοδο η Γ’ Εθνική εξήγησε: «Έχουμε πάρει μια απόφαση λόγω των γεγονότων με τον κορωνοϊό. Δεν είναι δυνατόν να παιχθούν μπαράζ.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ανέβουν και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι η πρόταση του να γίνουν τα μπαράζ το Σεπτέμβριο, όμως δεν νομίζω να υποστηρικτή.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τις οκτώ ομάδες, ότι πρέπει να ανέβουν στην Φούτμπολ Λιγκ. Άλλο αν οι «8» κάνουν άλλες κινήσεις για να ανέβουν δύο κατηγορίες. Πρέπει να ανέβουν χωρίς μπαράζ και να το δεχτεί η Φούτμπολ Λιγκ. Είναι υποχρεωμένοι αντί για τέσσερις ομάδες που θα ανέβαιναν, να δεχτεί και τους οκτώ. Δεν έχει άλλη επιλογή».

Σε ό, τι αγορά στις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα είπε: «Υπάρχουν 2-3 προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρους. Να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα (25-27), θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική»

ΠΗΓΗ