Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Δριμύ κατηγορώ Βλάση για τις πρακτικές Τατούλη – Βολή κατά βολή για τα… έργα και τις ημέρες της απερχόμενης αρχής

Δριμύ κατηγορώ για την εικόνα στασιμότητας των 5 ετών της περιφερειακής διακυβέρνησης Τατούλη, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης, στεκόμενος ιδιαίτερα στην εικόνα της Πελοποννήσου και των νομών της “…δείτε πόσο πολύ πίσω έμεινε ο Πελοποννήσιος τα τελευταία 5 χρόνια”. 

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος κάνοντας λόγο για την αναγκαιότητα πολιτικής αλλαγής υπογραμμίζοντας πως “είναι θέμα ήθους. Το να κάνει κάποιος έναν θεσμό όπως είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου οικογενειακή υπόθεση να υπάρχουν οικογενειακές επιχειρήσεις που βγάζουν εκατομμύρια ευρώ και την ίδια στιγμή να αποκλείονται οι μικροεργολάβοι… Μπορούμε να μιλήσουμε για νομιμότητα τυπικά, αλλά υπάρχει θέμα ηθικό…”

Και σε άλλο σημείο αναφερόμενος για τις υποθέσεις σε διάφορα επίπεδα με τις ακολουθούμενες πολιτικές από την απερχόμενη αρχή “… σε μια εποχή που ο κόσμος μαστίζεται από τόσα προβλήματα είναι δυνατόν να γίνεται πάρτι από μια μικρή ομάδα; Αυτό ο ψηφοφόρος πρέπει να το γνωρίζει”, υπογράμμισε.

Ο κ. Βλάσης δεν.. μάσησε τα λόγια του και προχώρησε σε μια κριτική για το γεγονός πως “…είμαστε ουραγός σε πάρα πολλούς τομείς”. Παράλληλα καυτηρίασε τις ακολουθούμενες πρακτικές Τατούλη με προεκλογικό περιεχόμενο “…στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Κορινθίας που κατεβαίνει υποψήφιος με τον κ. Τατούλη έδωσε φέτος 150.000€ για προωθητικές ενέργειες του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, όταν τα προηγούμενα χρόνια σε Τρίπολη και Άργος έδινε 15.000€!!! Δεν ξέρω που πάνε αυτά τα λεφτά, μακάρι να πιάνουν τόπο, αλλά…” και πρόσθεσε “…έπεσε στα χέρια μου δικηγορική υπόθεση που δικηγόρος πληρώθηκε 300€ και για την ίδια παράσταση ένας άλλος δικηγόρος που είναι στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη πληρώθηκε 20.000€”.

Σημείωσε πως η επιλογή Νίκα είναι μια επιλογή νίκης και επιτυχίας και η ΝΔ είναι συντεταγμένη στην στήριξή της, ενώ ορισμένα στελέχη που έκαναν άλλες επιλογές ο κ. Βλάσης ανέφερε πως “…δυστυχώς κάποιοι δεν ακολουθούν αυτή την επιλογή. Δυστυχώς και λυπάμαι για αυτό υπάρχει κι ένα αλισβερίσι μεταξύ Περιφέρειας και κάποιων στελεχών που κάνει κάποιους από αυτούς να μπαίνουν και στα ψηφοδέλτια του κ. Τατούλη και να διεκδικούν την ψήφο μαζί με έναν Περιφερειάρχη που βρίσκεται και καταφέρεται εναντίον της ΝΔ και των στελεχών της”.

Ο κ. Βλάσης στα… δεδομένα της Τρίπολης και τις κινήσεις που γίνονται ερωτώμενος πως… ακούγεται έντονα πως υποψήφιος του Γ. Σμυρνιώτη στηρίζει Τατούλη, σημείωσε “…δεν το πιστεύω αυτό, ο Γ. Σμυρνιώτης που είναι ένα κομματικό στέλεχος της ΝΔ που έχει δώσει χρόνια μάχες και ήταν ένας επιτυχημένος δήμαρχος, εγώ εκτιμώ πως με τον ίδιο τρόπο που κοιτά να εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος θα δώσει την ίδια μάχη και στο πλευρό του Π. Νίκα”, προσθέτοντας παράλληλα πως η καθημερινή του επαφή με σειρά από συμβούλους οδηγεί στο συμπέρασμα της απόλυτης στήριξης της λύσης στην Περιφέρεια που ακούει στο όνομα Π. Νίκας.

Στο πολιτικό πλαίσιο ο κ. Βλάσης εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση που παρουσιάζεται στο εσωτερικό με το κλίμα πολιτικής σύγκρουσης αναφέροντας “…η ένταση πυροδοτείται από την κυβέρνηση γιατί βρίσκεται στο καναβάτσο…”, ενώ πρόσθεσε σε ότι αφορά τις τελευταίες αναφορές του κ. Τσίπρα “μας είπε… δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να χάσω από τον κ. Μητσοτάκη, την τελευταία φορά που το είπε αυτό ο κ. Τσίπρας ήταν πως δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να υπογράψει μνημόνια”.