Παρασκευή
16
Απρίλιος
TOP

“Δύναμη Ελπίδας” και σύνθημα νίκης από τον Δ. Καφαντάρη – Σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση παρουσίασε το έργο του με ηχηρά μηνύματα

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και σύνθημα νίκης για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παρουσιάζοντας παράλληλα τα όσα επί ημερών της δημαρχοντίας του έχουν συντελεστεί στην περιοχή του, με έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε όλους τους τομείς.

“ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ προχωράμε και ΜΑΖΙ θα χτίσουμε το αύριο. Είστε η δύναμή μου. Ότι είπαμε το κάναμε πράξη! Συνέπεια λόγων και έργων…” ήταν ανάμεσα στις εμφατικές αναφορές του κ. Καφαντάρη.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως ο κόσμος κατέκλυσε όχι μόνο τη μεγάλη αίθουσα του πολυχώρου “Μηδέν” στην Πύλο, αλλά και τον έξω χώρο στην εκδήλωση του συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας” και ήταν όλοι εκεί.

Σημείο αναφοράς η παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του Προέδρου της ΠΕΔ και Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσου, πολλών αυτοδιοικητικών και πολιτικών εκπροσώπων αλλά και πλήθους πολιτών από κάθε γωνιά του δήμου ήταν εκεί μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού τα οποία και παρουσιάστηκαν.

Ξεχωριστός και με πολιτική και σημειολογική αναφορά για τις επιλογές στην αυτοδιοίκηση ήταν ο χαιρετισμός του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που αφού σημείωσε πως η ΝΔ θα ακυρώσει τα όσα εκλογικά έφερε ο Κλεισθένης μιλώντας για πειραματισμούς, ανέφερε πως “δεν θα πρέπει να γίνει η χάρη σε επίδοξους μνηστήρες που έχουν εμφανιστεί… και να κερδίσει η Δύναμη Ελπίδας να κερδίσει άλλη μια φορά και ο φίλος Δ. Καφαντάρης να συνεχίσει”.

 

 

ΈΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

 

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

“Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ΑΝ αύριο δεν είμαστε στο τιμόνι του Δήμου ΔΕΝ θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όλα όσα μαζί σχεδιάσαμε!”, τόνισε απόψε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης στην ανοιχτή εκδήλωση της παρουσίασης του συνδυασμού “Δύναμη Ελπίδας”.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων “Μηδέν” στην Πύλο, ο Δημήτρης Καφαντάρης παρουσίασε τόσο το πολυετές έργο του συνδυασμού, όσο και των βασικών πυλώνων όπου πρόκειται να στηριχθεί στο μέλλον.

Την αποψινή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος του Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, οι Πολιτευτές Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης, καθώς και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ομιλία του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Πύλου-Νέστορος  Δημήτρη Καφαντάρη:

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Καλωσορίσατε στην αποψινή μεγάλη εκδήλωση του συνδυασμού μας, ο οποίος πριν από εννέα χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι του στη διοίκηση του Δήμου Πύλου- Νέστορος, με Δύναμη Ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.  Πριν προχωρήσω, Θα ήθελα να ευχαριστήσω το συνδημότη μας, πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, φίλο και συνοδοιπόρο στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Μεσσηνίας.

Παρ’ ότι ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν σήμερα να είναι μαζί μας στη μεγάλη μας συγκέντρωση, εγώ του είμαι ευγνώμων, γιατί είναι πάντα ουσιαστικά παρών σε κάθε μας προσπάθεια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου και συνοδοιπόρο στην Αυτοδιοίκηση, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, κύριο Γεώργιο Πατούλη για την τιμή που μου έκανε και παρευρίσκετε σήμερα.

Τον Πρόεδρο της ΠΕΔ και Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, φίλο Δημήτρη Καμπόσο και φυσικά τους φίλους μου Δημάρχους , που μαζί πορευόμαστε στην αυτοδιοίκηση.

Φίλες και φίλοι,

Περισσότερο από όλους βέβαια θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, Οχι μόνο για την αποψινή σας παρουσία, Για τη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση, Αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω:

 • Για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια
 • Για την τόσο δυνατή, ειλικρινή και ουσιαστική σχέση που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας
 • Για την άψογη συνεργασία μας
 • Για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σε κάθε μεγάλο ή μικρότερο τόλμημά μας
 • Για την έμπνευση που μας προσφέρετε, και το πάθος σας που μας ωθεί να θέτουμε διαρκώς νέους στόχους
 • Για την αγάπη για τον τόπο μας, κινητήριο δύναμη διαρκώς νέων επιδιώξεων

Μαζί ξεκινήσαμε,

Μαζί πορευόμαστε, 

Μαζί συνεχίζουμε 

Και σήμερα και Αύριο! 

Φίλες και φίλοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι Ήταν αυτό της ελλιπούς χρηματοδότησης, Της μείωσης των κρατικών δαπανών προς του Δήμους. Μια μεγάλη πρόκληση στην οποία καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Με συνεχείς πιέσεις προς τους αρμόδιους φορείς. Υπουργεία, Περιφέρεια, με αξιοποίηση στο έπακρο όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Καταφέραμε να απορροφήσουμε πόρους και να υλοποιήσουμε έργα σε όλες τις ενότητες και όλους τους τομείς.

Αυτό που μας διακρίνει είναι η συνέπεια λόγων και έργων. Με σκληρή δουλειά, με συνεργασία και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου. Με υιοθέτηση καλών πρακτικών από άλλους ελληνικούς Δήμους αλλά και Δήμους του εξωτερικού. Υλοποιήσαμε και υλοποιούμε δράσεις, προγράμματα, έργα, 

Βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αξιοποιούμε την τεχνολογία,

Βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας,

Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας.

Κατά τη διάρκεια της δημοτικής μας θητείας,

Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα ανάπτυξης,

Αλλά και σε θέματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Δεν χάσαμε χρόνο σε έργα βιτρίνας.

Κύριος στόχος μας ήταν να μη χαθούν οι ευκαιρίες. 

Μελετήσαμε και υλοποιήσαμε αλλά και συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα πρώτης προτεραιότητας.

Μερικά από αυτά είναι η δημιουργία δικτύων αποχέτευσης σε όλο το Δήμο.

Η κατασκευή και λειτουργία βιολογικών καθαρισμών,

Η βελτίωση του οδικού δικτύου,

Η αντικατάσταση του απαρχαιωμένου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία δικτύου ύδρευσης και των σωλήνων αμιάντου.

Βασικό μας μέλημα η υγεία και η περίθαλψη των συμπολιτών μας.

Κατασκευάστηκαν Περιφερειακά Ιατρεία,

Δημιουργήθηκε παράρτημα ΕΚΑΒ στο Κ.Υ Πύλου,

Διεξήχθησαν ημερίδες πρόληψης υγείας,

Έγιναν Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι, και διαρκής πιέσεις για ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα.

Μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες μας στον τομέα της Υγείας είναι η απαίτηση για δημιουργία παραρτήματος ΕΚΑΒ στην Χώρα

και φυσικά σταθμού ασθενοφόρου στην Κορώνη, ώστε να μην χάνονται ζωές.

Θέσαμε στο επίκεντρο της πολιτικής μας τα παιδιά και τους νέους του τόπου μας.

Υλοποιήσαμε έργα αντικατάστασης και πιστοποίησης παιδικών χαρών σε όλο το Δήμο.

Επενδύσαμε στη βελτίωση αθλητικών υποδομών.

Γήπεδα ποδοσφαίρου, Γυμναστήρια αλλά και φιλοξενήσαμε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην δώσουμε τη δέουσα σημασία σε θέματα Πολιτισμού.

Ο Δήμος μας είναι κοιτίδα ιστορίας και πολιτισμού.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας υλοποιήθηκαν σπουδαία έργα πολιτισμού,

Έργα που άλλαξαν την πολιτιστική φυσιογνωμία του τόπου μας και ανέδειξαν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.

Χωρίς διάθεση να σας κουράσω. Αλλά επειδή τα νούμερα πολλές φορές μιλάνε από μόνα τους. Θα σας αναφέρω ενδεικτικά τον προϋπολογισμό των έργων που έχουν ήδη υλοποιηθεί, υλοποιούνται αλλά και όσων θα υλοποιηθούν. Μετά από διεκδίκηση μας σε συνεργασία με άλλους φορείς, Περιφέρεια και Υπουργεία.

 

ΕΡΓΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 95.500.000 ευρώ

Έργα Πολιτισμού 10.000.000 ευρώ ενώ υλοποιούνται ακόμα έργα 4.000.000 ευρώ.

Για Αναπλάσεις και Παιδικές χαρές έχουν δαπανηθεί μέχρι σήμερα 2.200.000 ευρώ ενώ έχουμε διασφαλίσει άλλες 800.000 ευρώ για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Έργα Οδοποιίας συνολικού κόστους 25.000.000 και παράλληλα εκτελούνται έργα 1.500.000 ευρώ.

Έργα Εκπαίδευσης 2.000.000 ευρώ και 6.700.000 ευρώ προς υλοποίηση έργων.

Έργα Αθλητισμού 1.350.000 ευρώ και 1.150.000 σε έργα που υλοποιούνται.

Έργα Αγροτικής Ανάπτυξης 3.000.000 ευρώ και 2.000.000 έργα που υλοποιούνται.

Έργα Ύδρευσης 4.600.000 ευρώ και ακόμα 5.900.000 ευρώ τα υπό εξέλιξη.

Έργα Αποχέτευσης 7.500.000 ευρώ και 13.500.000 ακόμα τα οποία έχουμε διασφαλίσει για τη συνέχιση των έργων.

3.500.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές.

800.000 ευρώ για έργα στον τομέα της Υγείας.

Όλα όσα σας προανέφερα θα συνεχίσουν αν την Κυριακή 26 Μαΐου αποφασίσετε με την ψήφο σας να συνεχίσουν.

Η απόφαση είναι δική σας. Η δική σας ψήφος θα κρίνει το αύριο του Δήμου μας.

Φίλες και φίλοι,

Ο νέος εκλογικός νόμος έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς υποψηφίους. Φυσικά είμαστε υπέρ του δημοκρατικού αξιώματος της πολυφωνίας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η θέσπιση της απλής αναλογικής καταστρατηγεί επί της ουσίας την άποψη της πλειοψηφίας. Παρατηρούμε δεκάδες υποψηφιότητες να ανακοινώνονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα. Υποψήφιοι οι οποίοι δεν επιθυμούν και δεν μπορούν το κυριότερο να διοικήσουν. Εκμεταλλεύονται όμως το νέο νόμο, και επί της ουσίας προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους ένα μερίδιο από την αγανάκτηση των πολιτών και να εξασφαλίσουν για τους ίδιους καρέκλες και προνόμια. Όμως δεν έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να διοικείς ένα Δήμο. Δεν έχουν καταλάβει ότι οι αποφάσεις αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Δεν έχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να έχεις διαρκώς ανοιχτές τις κεραίες σου και Να είσαι πάντα έτοιμος να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρετε όμως ότι δεν μπορούμε να τα προγραμματίσουμε όλα. Διανύουμε τις δύσκολες μέρες της κρίσης και διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις του δήμου

Στην πιο άσχημη περίοδο για την Χώρα μας.

Παρόλα αυτά εμείς έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Όχι μόνο τους συμπαραστεκόμαστε ηθικά. Αλλά λαμβάνουμε και άμεσα μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων. Διεκδικήσαμε δυνατά και αθόρυβα έργα προς όφελος των δημοτών! 

Φίλες και φίλοι,

Όλες και όλοι συζητάμε για την πολυπόθητη ανάπτυξη. Σας απέδειξα με τα νούμερα που σας ανέφερα ήδη ότι η Δύναμη Ελπίδας κατάφερε να την επιτύχει.

Με προγραμματισμό και στοχευμένες ενέργειες έχουμε καταφέρει να χτίσουμε την ταυτότητα του Δήμου μας, Να αυξήσουμε τη φήμη του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Να προσελκύσουμε το επενδυτικό ενδιαφέρον. Μέσα στην εποχή της κρίσης και της αβεβαιότητας, Η περιοχή μας έγινε σημείο αναφοράς και προορισμός. Φυσικά δεν οφείλεται μόνο στις δικές μας προσπάθειες. Αλλά καμιά προσπάθεια δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη αν δεν υπάρχει συνεργασία και κοινό όραμα. Καταφέραμε να χτίσουμε έναν Δήμο εξωστρεφή, Να κάνουμε γνωστό τον τόπο μας, Να κάνουμε υπερήφανους τους συμπολίτες μας. 

Φίλες και φίλοι,

Ας είμαστε ρεαλιστές. Η διοίκηση ενός Δήμου απαιτεί εφόδια και ικανότητες, Απαιτεί δουλειά και χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων καθημερινά.  Για να μπορέσει να διοικηθεί αποτελεσματικά ένας Δήμος χρειάζεται πρόγραμμα, σχέδιο, χρειάζεται ικανά στελέχη, χρειάζεται εμπειρία, γνώσεις, ανοιχτές πόρτες και προσβάσεις. 

Η Δύναμη Ελπίδας έχει αποδείξει αυτές τις δυο τετραετίες ότι διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα.

Το έχει αποδείξει διοικώντας αποτελεσματικά, με κάθε κυβέρνηση.

Το επιβεβαιώνεται όλοι σας απόψε!

Όλοι εσείς δίνετε το μήνυμα.

Το μήνυμα της επόμενης ημέρας. 

Το μήνυμα ότι ο Δήμος μας χρειάζεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να προχωρήσει ακόμα περισσότερο. 

Γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ΑΝ αύριο δεν είμαστε στο τιμόνι του Δήμου ΔΕΝ θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όλα όσα μαζί σχεδιάσαμε!

 

Απόψε έχω την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμπορευόμαστε χρόνια τώρα, Που μαζί σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όραμά μας , το όραμά σας και τους ευχαριστώ από καρδιάς . Στη μεγάλη μας οικογένεια έχουν προστεθεί και πολλά νέα μέλη. Άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν να συστρατευτούν μαζί μας, Να προσφέρουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις ιδέες τους

Και να ζυμωθούν μαζί με τους στυλοβάτες του συνδυασμού μας, τους ανθρώπους που κοπιάζουν για να τα καταφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ υπερήφανος για κάθε έναν υποψήφιο σύμβουλο, γιατί θεωρώ ότι ο συνδυασμός απαρτίζεται από τους καλύτερους υποψήφιους. Χαίρομαι γιατί είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, με εμπειρία, με γνώσεις, με διάθεση προσφοράς, με σύγχρονη ματιά και ανοιχτό μυαλό απέναντι στις προκλήσεις που έρχονται.

 • Πιστεύω βαθύτατα ότι η Δύναμη Ελπίδας είναι πιο δυνατή από ποτέ.
 • Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας.
 • Για ακόμα πιο μεγάλες κατακτήσεις.
 • Για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
 • Για ακόμα περισσότερα έργα που πιάνουν τόπο, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ 2010!

Φίλες και φίλοι,

Ήρθε η ώρα να σας γνωρίσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας Δύναμη Ελπίδας….

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δ.Ε ΠΥΛΟΥ

 • Μαριτίνα Αντωνοπούλου Οικονομολόγος-Στέλεχος Εθνικής Τράπεζας Πύλου
 • Δημήτρης Διακουμής , Επιχειρηματίας
 • Κώστας Καλογερόπουλος,

Τέως Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος Επιχειρηματίας

 

 

 • Δημήτρης Καραμπάτσος, Νεαρός Επιχειρηματίας, Αρχαιολόγος και Σκηνοθέτης Ναυαρινείων
 • Στέλλα Καραμπάτσου, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
 • Περικλής Κοντογόνης, Αντιδήμαρχος Επιχειρηματίας
 • Νίκος Τριπύλας, Πρόεδρος Τ.Κ Πύλας, Αγρότης
 • Γιώργος Χρονόπουλος, Τέως Δήμαρχος Πύλου, Διευθυντής Λυκείου Πύλου, Εκπαιδευτικός

 

Δ.Ε ΚΟΡΩΝΗΣ

 • Χρήστος Γαϊτάνης, Πτυχιούχος Γλωσσολόγος, (Καθηγητής Φιλόλογος)
 • Νίκος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος Τ.Κ Χρυσοκελαριάς, Αγρότης
 • Πελαγία Λευτάκη, Αντιδήμαρχος Κορώνης, Επιχειρηματίας
 • Άγγελος Μπίζος, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ελεύθερος Επαγγελματίας και Ποδοσφαιριστής
 • Μαρία Τσώνη Απόφοιτος Ορφικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή

 

Δ.Ε ΜΕΘΩΝΗΣ

 • Έφη Γεωργοπούλου Απόφοιτη Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά (Οικονομολόγος) Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
 • Ιουλία Λόντου, Απόφοιτος Λογιστικής, Επιχειρηματίας
 • Γιάννης Ρούσσος, Αντιδήμαρχος Μεθώνης, Συνταξιούχος Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού
 • Διονύσης Ψαλλίδας, Εκπαιδευτικός-Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Μεθώνης, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δ.Ε ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ

 • Μαρία Αντωνοπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Δ.Ε Παπαφλέσσα, Τέως Δημοτική Υπάλληλος
 • Νίκος Βάγγαλης, Αντιδήμαρχος Παπαφλέσσα, Συνταξιούχος Ελληνικής Αστυνομίας

 

Δ.Ε ΝΕΣΤΟΡΟΣ

 • Αναστασοπούλου Ιωάννα, Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ Χώρας, Ιδιωτική Υπάλληλος
 • Αναστάσης Καραμπότσος, Απόφοιτος ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης , Επιχειρηματίας Ελαιοπαραγωγός
 • Γιώργος Μπαχούμας Εκπαιδευτικός, Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας
 • Θανάσης Πετρόπουλος, Επαγγελματίας Οδηγός
 • Παναγιώτης Πετρόπουλος , Τέως Δήμαρχος Νέστορος, Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Ιατρός Παθολόγος,
 • Παύλος Φιλόπουλος, Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας

 

Δ.Ε ΧΙΛΙΟΧΩΡΙΩΝ

 • Παναγιώτης Δαρσακλής Πολιτικός Μηχανικός – Τέως Δήμαρχος Χανδρινού
 • Μάγδα Λυμπεροπούλου-Καστόρα, Επιχειρηματίας
 • Φώτης Ξυδιάς Μηχανολόγος Εργαλειομηχανών , Επαγγελματίας
 • Έφη Σπυροπούλου, Υπάλληλος Υπουργείου Οικονομικών