Σάββατο
27
Φεβρουάριος
TOP

Ηχηρή απάντηση Μαντά: Σε πολιτική παραζάλη και αποδρομή ο κ. Τατούλης

Στα όσα επιχείρησε να… ψελλίσει ο Πέτρος Τατούλης με μια ανακοίνωση… κλαυσίγελο στην οποία αποθέωνε τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και καταφερόταν εναντίον… όλων, για τα όσα δεν μπόρεσε να κάνει ο ίδιος, ήρθε να προστεθεί η ηχηρή απάντηση του Βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλή Μαντά. Να σημειωθεί πως ο κ. Τατούλης για μια ακόμη φορά καταφέρθηκε εναντίον του κ. Μαντά με αήθεις χαρακτηρισμούς αποδεικνύοντας το μένος του με εκφράσεις, «προδότης», «αποστάτης». Ο Βουλευτής Μεσσηνίας σε μια καταλυτική του απάντηση αποδομεί πλήρως τους χαρακτηρισμούς του πρώην Περιφερειάρχη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

 

“Με αφορμή μια ακόμη προσωπική επίθεση που δέχθηκα από τον κ. Πέτρο Τατούλη, έχω να δηλώσω τα εξής:

Μέσα στην πολιτική του παραζάλη και εν μέσω πολιτικής αποδρομής, ο κ. Τατούλης εμφανίζεται “γυμνός” από πολιτική αξιοπρέπεια και ήθος. Με τις ενέργειές του επιβεβαιώνει τους πολίτες της Πελοποννήσου, που με την επιλογή τους απάλλαξαν τον τόπο μας οριστικά από την πολιτική του παρουσία.

Τους αήθεις χαρακτηρισμούς, τους επιστρέφω πίσω σε έναν άνθρωπο, του οποίου ολόκληρη η πολιτική του καριέρα έχει ταυτιστεί με την αποστασία και την προδοσία προς τους πολιτικούς του ευεργέτες, συντρόφους, συναδέλφους, συνεργάτες και πολίτες της Πελοποννήσου.

Ας μείνει με τις Ερινύες που τον καταδιώκουν, για όλα όσα έκανε, αλλά και για όσα δεν κατάφερε να κάνει.

Περικλής Μαντάς Βουλευτής Μεσσηνίας