Δευτέρα
27
Μάρτιος
TOP

Θρήνος στο Πυροσβεστικό Σώμα για τον 52χρονο πυροσβέστη από την Κυπαρισσία που έπεσε την ώρα του καθήκοντος (photos)

Πένθος για το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα μετά την απώλεια του 52χρονου πυροσβέστη, ο οποίος υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας και έφυγε εντελώς απροσδόκητα εν ώρα υπηρεσίας.

Σήμερα έγινε η κηδεία του άτυχου πυροσβέστη παρουσία του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Στο μήνυμά του ο αρχηγός του ΠΣ ανέφερε: «Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.

Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος το 2003, ενώ από το έτος 2012 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν έγγαμος με τρία (3) τέκνα και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας. Απεβίωσε τις βραδινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2021.