Αρχική ΔΙΕΘΝΗ Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν ο Μάθιου Μακόναχι

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν ο Μάθιου Μακόναχι

371
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι διάσημος ηθοποιός, έχει κερδίσει Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού το 2014 για την ταινία Dallas Buyer’s Club και πλέον είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Τέξας.
Ο Μάθιου Μακόναχι ανέλαβε τον δυσκολότερο ρόλο στη ζωή του, καθώς η ευθύνη να διδάξει νέα παιδιά και να τα διαμορφώσει ενόψει της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, είναι τεράστια.Ο Μακόναχι είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Όστιν το 1993, αλλά βρήκε μονοπάτι στο Χόλιγουντ, όπου αναδείχθηκε ανάμεσα στους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της εποχής μας.
Ως τελειόφοιτος του πανεπιστημίου στο Όστιν, του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει λέκτορας έως το 2015. Αποδείχθηκε όμως τόσο καλός και επιμελής, που η διοίκηση του πανεπιστημίου του πρόσφερε μόνιμη θέση καθηγητή.
Ο 49χρονος διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι η τάξη της ανάλυσης σεναρίου επικεντρώνεται στα «στοιχεία της αλήθειας και της γνήσιας χαράς για την υποκριτική. Είναι η τάξη που θα ήθελα να είχα όταν βρισκόμουν στο κινηματογραφικό σχολείο».
Ο Μακόναχι χαρακτηρίζεται από το πάθος του να διδάξει και να μεταλαμπαδεύσει τα στοιχεία που εκείνος θεωρεί απαραίτητα, στους εκκολαπτόμενους ηθοποιούς.

www.protothema.gr