Κυριακή
28
Φεβρουάριος
TOP

Καταλυτική παρέμβαση Σαμαρά για τη “μάχη” στην Πελοπόννησο – Συνάντηση με Νίκα στην Καλαμάτα

Καταλυτικά τα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση και δη προς τις περιφερειακές εκλογές από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά και την σημερινή του συνάντηση στην Καλαμάτα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Σε κοινό πλαίσιο και οι δύο σημείωσαν πως είναι μια μάχη που πρέπει να δοθεί μέχρι τέλους για τη νίκη για το καλό της Περιφέρειας και όλοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με τον πρώην Πρωθυπουργό να το κάνει αυτό εμφατικό μάλιστα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που είχε παρουσία στελεχών και φίλων.

Στα όσα σημείωσαν…

Σαμαράς Α.: «Ήταν θαυμάσια συγκέντρωση φίλων και ανθρώπων οι οποίοι τιμούν και με το έργο τους και την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική μας. Ευχόμαστε όλοι στον Δήμαρχό μας να γίνει γρήγορα Περιφερειάρχης, για το καλό όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά ολόκληρης της Πελοποννήσου. Και τη μάχη θα την δώσουμε μέχρι τέλους! Και είμαστε εδώ όλοι μαζί του συγκεντρωμένοι για να τον βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση…»

Νίκας Π.: «Καλωσορίζω τον Πρόεδρο στην Καλαμάτα. Είναι χαρά μας ότι συναντιόμαστε, του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλή Ανάσταση με την οικογένειά του, καλή πρόοδο στα παιδιά του… Είμαι υπερήφανος για το γεγονός, ότι στηρίζει αυτό τον αγώνα τον οποίο έχουμε αναλάβει από κοινού, για να υπάρξει αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, διότι αυτό θα είναι το συμφέρον και για τη Μεσσηνία και για τους άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή μας με την κατασπατάληση των πόρων, με μία εικόνα η οποία εκπέμπεται που δεν συνάδει με τον πολιτισμό που πρέπει να έχουμε στο πολιτικό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο περισσότερο από τον καθένα για τη στήριξη σ’ αυτό τον αγώνα…»

Σαμαράς Α.: «Αυτές τις ώρες – αυτό που είπες – ο πολιτικός πολιτισμός πρέπει να κερδίσει εκείνους που αντιμετωπίζουν την πολιτική, ψεύτικα και βραχύθωρα! Και για αυτό το λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε Νίκα με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη».