Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Μείγμα… συγκρατημένης αισιοδοξίας και προβληματισμού – Πως ήταν η αρχή στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (video)

Πως μπορούν να συνδυάζονται συγκρατημένη αισιοδοξία και προβληματισμός, δεν χρειάζεται να πάει κανείς… μακριά, αρκεί σε ένα κατάστημα εστίασης που άνοιξε τη Δευτέρα και βρέθηκε αντιμέτωπο με πολλά ζητήματα και τις προσδοκίες.

Από τη μία, οι συνέπειες ενός… λουκέτου που είχε μπει, ο κορωνοϊός και τα μέτρα που στοιχειοθετούν μια άλλη πραγματικότητα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και από την άλλη η προσδοκία πως το κράτος στις όλες του δομές θα σταθεί αρωγός στήριξης και ο κόσμος θα καταφέρει να βγει ξανά και να απολαύσει το πριν… όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η εικόνα από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και το ρεπορτάζ στην σύνδεση με την Γεωργία Αναγνωστοπούλου που μετέφερε το κλίμα άκρως ενδεικτική, ως προς την αντιπαραβολή που μπορούσε να κάνει κανείς σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Πολλά, ωστόσο, για να περιοριστούν και οι αρνητικές εκτιμήσεις είναι και τα ανοιχτά ζητήματα που πρέπει γρήγορα να ξεκαθαρίσουν και με το τι θα γίνει με τα τραπεζοκαθίσματα.

Δείτε τι σημείωσαν οι επαγγελματίες καταστημάτων

Δείτε και αυτό

Με αποστάσεις, αυστηρά μέτρα, αισιοδοξία αλλά και… προβληματισμό άνοιξαν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος – Η εικόνα σε Καλαμάτα και Τρίπολη (video)