Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου στις αθλητικές εγκαταστάσεις – Πού θα το βρείτε.

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου στις αθλητικές εγκαταστάσεις – Πού θα το βρείτε.

155
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν από σήμερα οι αθλητικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας. Με σκοπό την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα” επιβάλλεται η συμπλήρωση και επίδειξη του “Δελτίου καταγραφής αθλούμενου.

Όσοι επιθυμούν να γυμναστούν θα πρέπει να επιδεικνύουν συμπληρωμένο το εν λόγω δελτίο.

 

Μαυρώτας:
«Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες»

Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες επιστρέφουν οι πολίτες και στην αθλητική τους ρουτίνα, όπως δήλωσε με αφορμή το το άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

“Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη”.

 

Πού και πως θα προμηθευτείτε
το ηλεκτρονικό δελτίο
Το “Δελτίου καταγραφής αθλούμενου” διατίθεται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Εκεί υπάρχουν επίσης οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην ενότητα: “Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους”.