Σάββατο
10
Απρίλιος
TOP

Πήγα λαϊκή και αγόρασα όλα τα τεστ

Σήμερα κάνουμε rapid test, αύριο self test, μεθαύριο τεστ εγκυμοσύνης, μετά τεστ DNA, crash test, για να δούμε αν αντέχει ο προφυλακτήρας μας, τεστ χλωρίου να δούμε αν είναι καθαρή η πισίνα μας, τεστ αντισωμάτων, τεστ αγράμματων, και τεστ γ**ω το κέρατό μου το τράγιο..

Καλά δεν μου λέτε τόσον καιρό που πέρασε με αυτή την αρρώστια, όπου είναι και όποια είναι, εσείς τι νομίζετε; σας προφύλαξε ο Κικίλιας και ο Σύψας; Οι μάσκες που φοράμε όλοι στο πηγούνι να μη φαίνεται αξύριστο, και αμακιγιάριστες ή γυναίκες;

Αλήθεια πέστε μου; Τι φοβάστε πιο πολύ; Τον ιό ή τα 300 ευρώ πρόστιμο που τα έκανε πολύ φθηνά ο “μεσσίας” από 500 που τα είχανε βάλει; Πόσα είναι τα κρούσματα; Της ανεργίας και της εργασίας πάρα πολλά, αλλά εδώ δεν τολμούν να βάλουν ένα τεστ να μετρήσουν πόσοι βούτηξαν από το παράθυρο, πόσοι κρεμάστηκαν, και πόσοι έπεσαν στα αντικαταθλιπτικά και στους ψυχιάτρους…

Κατά τα άλλα, ανοίγει η αγορά με ραντεβού.. Θέλω π.χ. να πάρω ένα ρούχο και θα κλείσω ραντεβού; Βρε μέχρι να τριφτεί το βρακί μου και να μείνω ξεβράκωτος.. κανονικός Έλληνας εργαζόμενος..

Όσο για το σχολείο; θα βλέπουν οι μαθητές υπολογιστή και θα τον σπάνε με το σφυρί.. θα επιθυμήσουν τη φάτσα του δασκάλου τους ,όσο κι αν τους την έσπαγε τότε που ήταν κανονικοί μαθητές και όχι εικονικές πραγματικότητες που έχουν καταντήσει τώρα..

Οσο για τις ανώτερες σπουδές άμα γίνεσαι γιατρός, ηλεκτρολόγος, η γεωπόνος μέσω υπολογιστή, συνδέστε με και μένα με ένα καλώδιο να γίνω αυτόματος πιλότος να οδηγώ ένα Airbus A320..

Καλημέρα καραγκιοζοπαίχτες…

Θόδωρος Γαλανόπουλος