Παρασκευή
5
Μάρτιος
TOP

Κάλεσμα Τσίπρα για “νικηφόρα προοδευτική συμμαχία” – Τα δικά του μηνύματα έστειλε ο Πρωθυπουργός από την Καλαμάτα

Η υπόθεση ευρωεκλογές αρχίζει και παίρνει ρυθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει το όλο διακύβευμα της αναμέτρησης σε πολιτικό πλαίσιο και στην διαμόρφωση μιας προοδευτικής συμμαχίας.

Σήμερα από την Καλαμάτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ενέταξε τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα – για μια ακόμη φορά – σε έναν από τους βασικούς του σταθμούς στο πλαίσιο της περιοδείας του σε πόλεις και περιοχές της Ελλάδας ενόψει των ευρωπαϊκών αλλά και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Πρωθυπουργός σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας ύψωσε τους τόνους και με τα δικά του ηχηρά μηνύματα ανεβάζοντας το πολιτικό… θερμόμετρο προχώρησε σε ένα κάλεσμα για μια “νικηφόρα προοδευτική συμμαχία”

 

Tα αποτελέσματα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που φέραμε κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει υποστήριξε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Καλαμάτα αναφερόμενος αναλυτικά στις επιτυχίες και το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες της Καλαμάτες για την μεγαλειώδη συγκέντρωση και υποστήριξε ότι: «Την απάντηση για το ποιος θα κυβερνάει αυτόν τον τόπο θα την δώσει ο ελληνικός λαός και όχι οι προπαγανδιστές της ολιγαρχίας.  Κάθε φορά που έρχονται εκλογές αισθανόμαστε σαν το ψάρι στο νερό. Οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που δεν μπορούν να μιλήσουν με επιχειρήματα. Τώρα μιλάει ο λαός αυτό είναι το μήνυμα που δίνεται εσείς εδώ και που πάει από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα.»

Γέμισε το Κλειστό της Παραλίας για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα – Από νωρίς δίνει το παρών ο Αλ. Χαρίτσης