Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Έγκληση και αγωγή κατά του Πέτρου Τατούλη από τον Περικλή Μαντά – Τι απαντά σε δ.τ. η… Περιφέρεια

Στη Δικαιοσύνη κατέφυγε – όπως εξαρχής είχε αναφέρει – καταθέτοντας έγκληση και αγωγή κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για τα όσα είχε δηλώσει για τον ίδιο (δείτε παρακάτω τα σχετικά links), ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και Πολιτευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς.

Δήλωση για την κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του κ. Πέτρου Τατούλη

Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού.

Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη διακιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

Περικλής Μαντάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Πολιτευτής Ν.Δ. Νομού Μεσσηνίας

Νεότερο:

To απόγευμα εκδόθηκε το κάτωθι δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Μαντά:

Περιφέρεια Πελοποννήσου «Οι ένοχοι σιωπούν κ. Μαντά»

Το κείμενο με το οποίο δημοσιοποιεί την κατάθεση έγκλησης και αγωγής εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη δείχνει την πολιτική σύγχυση του κ. Μαντά, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, στη συγκεκριμένη δίκη θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε «όλα».

Οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν ξεχνούν ότι ο κ. Μαντάς βρέθηκε εκτός της Περιφερειακής αρχής και της «Νέας Πελοποννήσου» την περίοδο της «ανακάλυψης» και της διερεύνησης του κοριού στο γραφείο της κας Αλειφέρη, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Στο δικαστήριο ο κ. Μαντάς θα υποχρεωθεί να μιλήσει και όχι να σιωπήσει όπως προτρέπει. Άλλωστε οι ένοχοι σιωπούν, γιατί αυτοί έχουν την ανάγκη να κρυφτούν.

Είναι πολύ καλή η υπηρεσία του προς τα «πολιτικά αφεντικά του», δεν μπορεί ωστόσο να κοροϊδέψει τους πολίτες, οι οποίοι τον έχουν πάρει χαμπάρι. Συνηθίζει άλλωστε ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις να λέει «άβρακος έβαλε βρακί, σε κάθε πόρτα το δειχνε».

Απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε Μαντά

Απόλυτη στήριξη Μαντά από τη ΝΟΔΕ – Καταγγέλλει συκοφαντική επίθεση από Τατούλη

Ξεκάθαρη στήριξη από τη ΝΔ σε Μαντά – Τι σημείωσε ο Λ. Αυγενάκης – Όλες οι εξελίξεις