Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ξεκάθαρη στήριξη από τη ΝΔ σε Μαντά – Τι σημείωσε ο Λ. Αυγενάκης – Όλες οι εξελίξεις

Ανεβαίνουν κατακόρυφα οι τόνοι στην σκηνή της Περιφέρειας, αφού οι προεκτάσεις της όλης πολιτικής διάστασης φαίνεται ότι περνούν και σε άλλα επίπεδα. Τα όσα τελευταία διαδραματίζονται (βλέπε ΕΔΩ) και σχετίζονται με την επίθεση που Τατούλη σε Μαντά, δεν έμειναν αναπάντητα από τη Νέα Δημοκρατία – σε κάθε επίπεδο – με τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST να στηρίζει απόλυτα τον Περικλή Μαντά.

Δείτε τι ξεκαθάρισε ο κ. Αυγενάκης ενώ στο σχόλιό του έστειλε και ένα χαρακτηριστικό μήνυμα για την επόμενη μέρα προς όλες τις κατευθύνσεις:

“Παρακολουθούμε τα όσα εξελίσσονται στην αυτοδιοίκηση α’ και β΄ βαθμού. Να σας δηλώσω ότι η ΝΔ και ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης με πολύ προσοχή δουλεύει και δουλεύουμε για να γίνουν οι καλύτερες επιλογές και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη ημέρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις περιφέρειες της χώρας και στις πρωτεύουσες νομών.

Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η απόφαση του προέδρου μας να ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την περιφέρεια αυτή είναι γνωστή. Παρακολουθούμε και ενημερωθήκαμε και για όσα συνέβησαν αυτές τις ημέρες κι όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα με στελέχη μας – όπως τον αγαπητό φίλο κι άξιο στέλεχος της ΝΔ Περικλή Μαντά – είναι βέβαιο ότι αυτά δεν βοηθούν, και είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους επιθέσεις σε στελέχη μας δεν επιτρέπονται, ούτε δικαιολογούνται κι ούτε φυσικά περνούν απαρατήρητες από τα όργανα του κόμματος. Όλα αξιολογούνται και σε ελάχιστες ημέρες θεωρώ ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις και για την περιφέρεια Πελοποννήσου όπως και για τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας και εκεί πλέον τα πράγματα θα μπουν σε μία διαφορετική τροχιά και σε έναν διαφορετικό ρυθμό”.