TOP

Έκθετοι Τατούλης και στελέχη της Περιφέρειας για τα… όσα υποστήριζαν – Κάτω κάτω πάει η υπόθεση με τον “κοριό” για να βρεθούν οι δράστες

Κάτω-κάτω προχωρά η Δικαιοσύνη την υπόθεση με το να αποκαλυφθούν οι δράστες για το σκηνικό που συντάραξε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις καταγγελίες για παρακολουθήσεις στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη. Μπροστά στην ανακοίνωση για την γνωστοποίηση της εξέλιξης αυτής και τα όσα ανέφερε η Αντ/ρχης Μεσσηνίας με τον Πέτρο Τατούλη και τα στελέχη της Περιφέρειας που μένουν έκθετοι για τα όσα υποστήριζαν στις αρχικές τους αναφορές, η Περιφέρεια σχεδόν ακαριαία απάντησε με… ύβρεις προς την πλευρά Αλειφέρη.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα αναφέρθηκαν από τον Δικηγόρο της κας Αλειφέρη Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μίλησε στην τηλεόραση BEST. Ορισμένα από τα λεγόμενά του:

Υπάρχει μια κρίση για τη βασιμότητα της καταγγελίας της κας Αλειφέρη …

Μιλάμε για κάτι που οι πάντες έχουν συνομολογήσει…

Δεν έχω ακούσει κάποιον να αμφισβητεί την ύπαρξη αυτού του μηχανισμού…

Κι ενώ θα ανέμενε κανείς να είναι δίπλα σε αυτόν που είναι το θύμα για την αποκάλυψη της αλήθειας και των δραστών αυτής της υπόθεσης παρατηρούμε μια απίστευτη περιεχομένου επίθεση ως αν η κα Αλειφέρη έπρεπε να απολογηθεί.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν νόμιμη θεσμική και προβλεπόμενη…

Άκρως ωστόσο χαρακτηριστικές ήταν οι αναφορές από τον Διευθυντή του BEST Νίκο Μπελογιάννη που σημείωσε πως μένουν έκθετοι Τατούλη και τα στελέχη για την στάση που είχαν κρατήσει …