TOP

Ένας αθλητής του ΑΣΜ Αριστόδημου εκλήθη στο καμπ της Εθνικής ομάδας Πάλης

Στο Λουτράκι Κορινθίας που θα γίνει το προπονητικό camp προετοιμασίας για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας πάλης , εν όψει των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τα οποία θα διεξαχθούν από τις 29/04 έως και τις 6/05/2021 έχει δικαίωμα να βρεθεί και ένας Μεσσήνιος αθλητής.

Ο λόγος για τον αθλητή Ηλία Πετρόπουλο του ΑΣΜ Αριστόδημου. Ο μεσσήνιος αθλητής έχει δικαίωμα και εκλήθη να συμμετέχει στο εν λόγω καμπ – στην Ελευθέρας Παίδων – καθώς είχε κατακτήσει την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων, στα 55 κιλά το 2020.

“Ελπίζουμε να συμμετέχει, αν και μήνες απροπόνητος, έστω και για την εμπειρία!” εξηγούν εκ του συλλόγου και τονίζουν πως “Η διαρκή καραντίνα μας κάνει επιφυλακτικούς, μα η απόφαση είναι καθαρά δική του και του προπονητού μας”.

Το γεγονός πάντως ότι ο νεαρός αθλητής με τις επιδόσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον και εκλήθη από το προπονητικό τιμ της Εθνικής  ομάδας να συμμετέχει σε καμπ προετοιμασίας, σημαίνει ότι ο φέρελπις αυτός αθλητής του Αριστόδημου έχει το ταλέντο, τις δυνατότητες και μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον. Παράλληλα σημαίνει πολλά και για την μεσσηνιακή Πάλη που τα τελευταία χρόνια ανθίζει στην περιοχή μας χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών του ΑΣΜ Αριστόδημου μέχρι πέρυσι στη Μεσσήνη και από φέτος και στην Καλαμάτα.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας καθώς και ολόκληρη η λίστα των αθλητών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής:

KAMP PROTIMASIAS αριστοδημος

Σ Τρ.