Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Αήθης επίθεση Τατούλη σε Μητσοτάκη – Σε πολιτική…. παραζάλη “χρέωσε” στον Πρωθυπουργό την υπόθεση του κοριού

Αήθης επίθεση Τατούλη σε Μητσοτάκη που προκαλεί… γέλια

Σε πολιτική…. παραζάλη χρέωσε στον Πρωθυπουργό την υπόθεση του κοριού

Τώρα εσείς νομίζετε πως τα έχετε ακούσει όλα στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ε; Απλά νομίζετε… Τι μας είπε απόψε ο πρώην Περιφερειάρχης, πρώην Υφυπουργός, πρώην Βουλευτής, Νυν Επικεφαλής της “Νέας Πελοποννήσου” και προσεχώς Επικεφαλής του Φόρουμ της “Νέας Πελοποννήσου”, και, φερέλπις Αρχηγός κόμματος;

Ο λόγος για τον Πέτρο Τατούλη ο οποίος σε μια αποστροφή της… βαρυσήμαντης ομιλίας του για το ζήτημα των πυρηνελαιουργείων που κλήθηκε να διαχειριστεί ως Περιφερειάρχης από το 2011 με τα αποτελέσματα… προφανή, είπε το εξής απίστευτο:

“Με την κα Αλειφέρη δεν ήταν πρόβλημα η διαφωνία μας εκεί. με την κα Αλειφέρη το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν αυτό το στήσιμο του κοριού που μεθοδεύτηκε από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να χαθούν οι εκλογές… Να χαθούν οι εκλογές… Είπα από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη”

Σε αυτό, λοιπόν, το σημείο έφθασε ο κ. Τατούλης να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό – για να υψώσει το καβαραθρωμένο πολιτικό του ανάστημα – για μεθόδευση και στήσιμο κοριού για να… χάσει ο ίδιος τις εκλογές!!! Η αποθέωση της πολιτικής “παραζάλης”. Τι νομίζατε πως δεν πάει άλλο… πιο χαμηλά; Πάει και παραπάει…

“Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα…”

Υ.γ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η επίθεση σε Μητσοτάκη και άλλες που το “συστηματάκι” ετοίμαζε. Καθόλου τυχαία τα τελευταία “παντρολογήματα” που είπε και ο Γόντικας στελεχών της παράταξης Τατούλη που δίνουν το παρόν στις πίτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ.2 Άραγε οι επικοινωνιολόγοι αυτά του λένε πως ο κόσμος μασάει… “Τατουλόχορτο”;