Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Αδιανόητη τραγωδία – Νεκρός 39χρονος στην Κυπαρισσία -Τον πυροβόλησε 72χρονος-Τι λένε αυτόπτες και κάτοικοι (video)

Μια ανείπωτη τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την περιοχή της Κυπαρισσίας και ολόκληρη τη Μεσσηνία. Ένας 39χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχθηκε από 72χρονο μέσα στο κατάστημά του.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο 72χρονος σε έντονο ύφος απαιτούσε τη διακοπή του συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας και είχε παράπονα για το λογαριασμό του. Παρά το γεγονός ότι το θύμα του εξήγησε και του απάντησε πολύ ευγενικά αυτός έφυγε μαινόμενος από το κατάστημα και επέστρεψε για να προβεί στο άγριο έγκλημα.

Ο δράστης 72 ετών -πρώην λαχειοπώλης- μπήκε στο κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Τριφυλιακή πρωτεύουσα και κρατώντας ένα όπλο στόχευσε κατά του ιδιοκτήτη του πυροβολώντας τον εν ψυχρώ μια φορά και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκεί όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς ,υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης αρχικά διέφυγε από το σημείο και λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το άτυχο παλικάρι

Αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να διανοηθούν ότι μπορεί να έχει συμβεί κάτι τέτοιο και να χάσει τη ζωή του ένα παλικάρι πρόσφατα παντρεμένο και με ένα παιδί.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (7.4.2021) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 72χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα, ο 72χρονος ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με τον 39χρονο, ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία, αποχώρησε από το κατάστημα και στη συνέχεια επέστρεψε και τον πυροβόλησε με περίστροφο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, ενώ ο 72χρονος μετά το συμβάν, προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 72χρονου βρέθηκε το ανωτέρω περίστροφο και πέντε φυσίγγια, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, εντοπίστηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, περίστροφο, -141- φυσίγγια πυροβόλου όπλου και -97- φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας Γερμανός:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν» αναφέρει ο «Γερμανός» για τη δολοφονία που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Κυπαρισσίας.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της γνωστής εταιρίας και είχε λογομαχία με τον ιδιοκτήτη. Έπειτα από λίγο αποχώρησε και επέστρεψε με όπλο, πυροβολώντας τον άτυχο 39χρονο επιχειρηματία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά κατέληξε.

«Σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε» τονίζει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

«Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές»