TOP

ΑΛΑΚ: Με τρεις οδηγούς στην Ανάβαση Κύμης

Η Ανάβαση Κύμης αποτελεί τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021, αποτελώντας παράλληλα την πρεμιέρα του θεσμού Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο για το 2021. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από το σωματείο startline το Σαββατοκύριακο  29-30 Μαϊου 2021 στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές. Ο αγώνας και φέτος είναι αφιερωμένος στον Γιάννη Ηλιόπουλο, αδερφό του Πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα το 2017.

Και στην ανάβαση Κύμης το παρών θα δώσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας, η οποία θα εκπροσωπηθεί από τρεις οδηγούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν και φέτος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο τον απόλυτο χρόνο.

1) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αυτή την φορά αφήνει το κόκπιτ της Ferrari και θα αγωνιστεί με ένα SCODA FABIA R5 στην κατηγορία Α8,που αν εξοικειωθεί με το όπλο αυτό θα προκαλεσει πονοκεφάλους στον συναγωνισμό, θα χαρούμε εάν τον δούμε και στο χώμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλλυ και το acropolis,με το ίδιο αυτοκίνητο.
2)ΚΑΝΕΛΟΣ με το θηριώδες PEGEUOT 106 , θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση της Τσακώνας και να κερδίσει την κλάση του FSA2L, αποκτώντας αβαντάζ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
4)ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με PEGEUOT 106 MAXI κατηγορίας Α7,θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάμεσα σε δυνατούς αντιπάλους.