TOP

Αλ. Χαρίτσης: Η ΝΔ γυρίζει την Ελλάδα στο… παρελθόν

Στα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας, τα οποία ακόμη δεν έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης, στάθηκε πριν λίγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος εστίασε στο δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, την ανάπτυξη του αεροδρομίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και το μέλλον του στρατοπέδου.

Επικριτικός προς την κυβέρνηση, αλλά όχι αφοριστικός, ο Αλέξης Χαρίτσης μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος όπως σημείωσε αναγνώρισε τις προσπάθειες που είχαν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση, ειδικά για το θέμα του δρόμου, επεσήμανε πως όπου χρειαστεί θα στηρίζει τις προσπάθειες εκείνες, που θα κατευθύνονται στην ανάπτυξη του τόπου.

Σχολιάζοντας ωστόσο την πολιτική που ασκεί μέχρι στιγμής η ΝΔ συνολικά, επεσήμανε πως δεν έχει εθνική αναπτυξιακή στρατηγική και ξεκάθαρη πρόταση, γυρίζοντας τη χώρα, στο παρελθόν, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στο προσφυγικό, τονίζοντας πως ο χειρισμός της κυβέρνησης στο θέμα, είναι απόλυτα λανθασμένος.

«Αυτά που έσπειρε η ΝΔ, τώρα τα… θερίζει», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως ακόμη δεν είναι τίποτε ξεκάθαρο ως προς τους χώρους υποδοχής, σημειώνοντας πως ανοιχτό, μοιάζει να είναι και το θέμα του στρατοπέδου της Καλαμάτας.

«Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ να συζητήσουμε ποια είναι η καλύτερη λύση, η οποία δεν μπορεί να έρθει κεντρικά, αγνοώντας τη βούληση της τοπικής κοινωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Χαρίτσης.