Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ανοιχτή στήριξη στον Αλέξη Χαρίτση από τον Γιώργο Τσώνη

Ανοιχτή στήριξη στην υποψηφιότητα του Αλέξη Χαρίτση, από το Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη. Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Τσώνης αναφέρεται στην πορεία του Αλέξη Χαρίτση, στην συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλό αγώνα. Ακολουθεί η δήλωση του Γ. Τσώνη:

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στη δική μου διαδρομή ως αυτοδιοικητικός, ως επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος, ξεχώριζα πάντα και συνεχίζω, όχι απαραίτητα τους αρεστούς, αλλά τους άριστους! Εκείνους που δουλεύουν με πάθος, όραμα και ανιδιοτέλεια.
Στη θητεία μου ως δήμαρχος από το 2015 μέχρι και σήμερα, γνώρισα καλά, ακόμη περισσότερους πολίτες, αυτοδιοικητικούς, παράγοντες του τόπου και πολιτικούς. Κάποιοι, με ενθουσίασαν, λιγότεροι, με γοήτευσαν, αρκετοί, στάθηκαν δίπλα μας, προσφέροντας στη Μεσσήνη.
Με μεγάλη διαφορά, ξεχώρισα τον υπουργό, τον πολιτικό Χαρίτση, τον άνθρωπο Αλέξη, ο οποίος δεν υπολόγισε αν ανήκουμε στην ίδια πολιτική οικογένεια –γιατί δεν ανήκουμε- και βοήθησε τα μέγιστα και τη δική μας περιοχή! Η εργατικότητα, η τιμιότητα και η ταπεινότητά του, με έκαναν να πιστέψω πως υπάρχει ελπίδα…
Με βλέμμα καθαρό και στόχο την ενίσχυση των Δήμων, βοήθησε ιδιαίτερα και τη Μεσσήνη, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες μας, καταγράφοντας και ιεραρχώντας τα προβλήματά μας.
Επειδή στις εκλογές αυτές διακυβεύονται πολλά και τα πρόσωπα θα διαδραματίσουν το δικό τους, σημαντικό ρόλο, θεωρώ αναγκαία την παρουσία στη Βουλή, του Αλέξη Χαρίτση, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση! Του πολιτικού που δεν επαναπαύτηκε στην ασφάλεια της λίστας των… εκλεκτών του ψηφοδελτίου Επικρατείας! Του πολιτικού, που δεν χρησιμοποίησε τη δημοτικότητά του για να θέσει υποψηφιότητα σε μια μεγάλη εκλογική περιφέρεια της Αττικής… Του συμπατριώτη μας υποψηφίου βουλευτή που διάλεξε το δύσκολο δρόμο της… μάχης του «σταυρού» στη Μεσσηνία, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, το πάθος του για το νομό και ξεδιπλώνοντας τις προθέσεις του για το… αύριο της περιοχής μας, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, η πορεία της οποίας, δεν πρέπει να διακοπεί! Το ταξίδι, συνεχίζεται…
Καλό αγώνα, Αλέξη Χαρίτση!