Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

ΑΟΠ Κηφισιάς: Στην κορυφαία 6αδα της 3ης αγωνιστικής της Volley League ο καλαματιανός Κωτσάκης

Η Κηφισιά «Έσπασε το «ρόδι» με νίκη 3-0 (25-19,27-25, 25-18) επί του ΟΦΗ στο κλειστό του Λίντο στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League κάνοντας το καλύτερο «ποδαρικό» στο 2021. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία πλέον ρίχνει το βάρος της στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα στο Ζηρίνειο. Στη σύνθεση της Κηφισιάς και ο καλαματιανός ακραίος, Φρίξος Κωτσάκης.

«Γέννημα θρέμμα» καλαματιανός, ο νεαρός ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς και πρώην παίκτης της «Καλαμάτα 80», από τους κόλπους της οποίας άλλωστε και αναδείχθηκε κάνοντας φοβερές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, συγκαταλέγεται μάλιστα στην κορυφαία εξάδα της 3ης αγωνιστικής της Volley League. Πιο συγκεκριμένα στους καλύτερους της αγωνιστικής είναι ο λίμπερο Γρηγόρης Κοντοστάθης και ο ακραίος Φρίξος Κωτσάκης, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική στη νίκη της Κηφισιάς επί του ΟΦΗ με 3-0 στο κλειστό του “Λίντο”.

Να θυμίσουμε και τα λόγια του Φρίξου Κωτσάκη μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα και την κατάκτηση των βαθμών της νίκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Αυτές οι νίκες μας δίνουν δύναμη» και συνέχισε: «Είναι ιδιαίτερα θετικό στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο. Οι βαθμοί γίνονται ακόμα πιο σημαντικοί από το γεγονός ότι τους κατακτήσαμε εκτός έδρας. Αυτές οι νίκες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν το δεύτερο σετ το οποίο κατακτήσαμε καθώς στους κρίσιμους πόντους δείξαμε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.»