Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Απολογείται σήμερα η 24χρονη Γεωργιανή που πέταξε σε υπόγειο κάδο το μωράκι της

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα η 24χρονη Γεωργιανή που το πρωί της περασμένης Τετάρτης πέταξε το νεογέννητό της στα σκουπίδια στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη στην Καλαμάτα.

Η νεαρή μητέρα που κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας υποστήριξε, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα, ότι η απόγνωση την οδήγησε να πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια γιατί δεν έχει χρήματα να το μεγαλώσει.

Μεγάλο και συγκινητικό είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το νεογέννητο αγοράκι. Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια εκείνα τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν αλλά και να υιοθετήσουν το βρέφος .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την εισαγγελική παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλαμάτας ολοκληρώθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Καλαμάτας οι απαραίτητες διαδικασίες για τη φιλοξενία του βρέφους σε δομή προστασίας . Με έγγραφο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής-Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Μητέρα» εγκρίθηκε η εισαγωγή του βρέφους και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του.