Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Καλώς ήλθες 2021!!! Με ελπίδα καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά!

Σήμερα, αφήνουμε πίσω μας το 2020. Μια πραγματική… δυστοπία! Ήταν μια χρονιά δύσκολη, που μας πλήγωσε (και συνεχίζει). Μια χρονιά με πανδημία και πρωτοφανείς συνθήκες που ανέτρεψαν κάθε βεβαιότητα, συνήθεια, πρόβλεψη και πολλά, πάρα πολλά σχέδια ζωής.

Γεμάτη γεγονότα που μας σημάδεψαν, μας πλήγωσαν, μας έκαναν να αγανακτήσουμε, τα οποία αναμφίβολα μας επηρέασαν και μας καθόρισαν. Άλλαξαν τα δεδομένα σε όλα όσα γνωρίζαμε, σε κάθε έκφανση της ζωής την οποία μας ανάγκασε να δούμε … αλλιώς!

Μέσα στους 12 αυτούς μήνες -που ήταν διαφορετικοί από όλους τους προηγούμενους της ζωής μας -συνέβησαν πολλά. Σεισμοί, καταστροφικές φωτιές και πολύνεκρα επεισόδια ανά τον πλανήτη, θάνατοι σπουδαίων προσωπικοτήτων, αλλά και τόσα άλλα γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.

Δε χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς ότι ο κορωνοϊός κυριάρχησε φέτος σε κάθε μήκος και πλάτος της ανθρώπινης παρουσίας στον Πλανήτη Γη. Δικαίως, λοιπόν, το 2020 «βαφτίστηκε» ως η χρονιά του κορωνοϊού!

Αφού η πανδημία ήταν αυτή που άφησε και αφήνει ακόμα ανεξίτηλο το στίγμα της στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Μας έφερε πιο κοντά, κρατώντας μας σε απόσταση.

Απέναντι σε αυτόν τον κοινό, αόρατο εχθρό, δημιουργήσαμε μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να τον αντιμετωπίσουμε.

Κάναμε συμμαχίες -έναν συνασπισμό πόρων και δυνάμεων – και με τον ερχομό του εμβολίου θα αναδυθούμε πιο δυνατοί. Ενωμένοι. Συνειδητοποιημένοι. Έτοιμοι. Ικανοί. Αποφασισμένοι να ανακτήσουμε τον έλεγχο που χάσαμε.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και σίγουρα επώδυνος. Έγινε, όμως, το πρώτο βήμα προς ένα νέο κόσμο…

Σήμερα, λοιπόν, γυρίζουμε σελίδα…

Μαζί…

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία…

Πάντα μαζί…

Για να ζήσουμε, όλοι μαζί…

Καλύτερες ημέρες…

BEST