TOP

LIVE από την τηλεόραση BEST τα Πανελλήνια Καλλιστεία STAR Ελληνική Ομορφιά Ν. Ελλάδος στην Καλαμάτα – Οι εκπλήξεις και ο ρόλος του κόσμου

Σημείο αναφοράς και στην ομορφιά, γίνεται η Καλαμάτα, καθώς στο επίκεντρο βρίσκονται τα Πανελλήνια Καλλιστεία STAR Ελληνική Ομορφιά Νοτίου Ελλάδας, που διοργανώνονται και φέτος, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Τα «Star-Miss-Miss Young Νοτίου Ελλάδος» μια διοργάνωση ιδιαίτερα αναβαθμισμένη με την υπογραφή του Νίκου Μπάμπαλη και του Τάκη Παπαναγιώτου, φιλοξενούνται στο Elite City Resort, με την ξεχωριστή παραγωγή, να καλύπτεται τηλεοπτικά και να μεταδίδεται ζωντανά από την πελοποννησιακή, περιφερειακή τηλεόραση BEST και από το COSMOTE TV θέση 666.

Παράλληλα, μέσω live streaming μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και από το best-tv.gr και το κανάλι στο youtube, στη διεύθυνση:

Κομβικό σημείο πως και ο κόσμος γίνεται κριτής με τη δυνατότητα που του προσφέρεται μέσω ενός SMS να δείξει την προτίμησή του σε κάποια από τις φιναλίστ. Δείτε πως θα γίνει η ψηφοφορία:

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι φιναλίστ, όλες αυτές τις ημέρες, απήλαυσαν τις ομορφιές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενώ βρέθηκαν και στις επιχειρήσεις που στηρίζουν δυναμικά το θεσμό.
Συνδιοργανωτής, είναι ο γνωστός Καλαματιανός κομμωτής Γιώργος Μπλέκος, ο οποίος θα επιμεληθεί και τα χτενίσματα των υποψηφίων, για την ανάδειξη των οποίων, το κοινό, θα μπορεί να ψηφίζει άμεσα με ένα γραπτό μήνυμα ή κλήση και αυτή, δεν είναι η μοναδική καινοτομία, καθώς οι εκπλήξεις, στη βραδιά που αναμένεται φαντασμαγορική, θα είναι πολλές και ξεχωριστές!