Παρασκευή
17
Μάιος
TOP

Αργειτάκος στο Best: “Στόχος η βελτίωση της καθημερινότητας, η εξωστρέφεια και τα μεγάλα έργα”

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης προχώρησε ο Υπ.Δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο σημειώνοντας τα βασικότερα σημεία του προγράμματος για την επόμενη μέρα στον Δήμο Σπάρτης.

Μεταξύ άλλων σημείωσε για την θητεία του ως Δήμαρχος και τα όσα έργα πραγματοποιήθηκαν σε μια μικρή Δημαρχιακή περίοδος όπου ο Δήμος πήγε ένα βήμα παραπάνω.

Στη συνέχεια έδωσε το στίγμα του για τις ανάγκες του Δήμου Σπάρτης και προχώρησε στην ανάπτυξη των ήδη δυο βασικών θεμάτων που έχουν παρουσιαστεί σε ημερίδες αυτό του Τουρισμού και του Αθλητισμού ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα για τον Πολιτισμό.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν άφησε κανένα αποτύπωμα και δεν έχει να παρουσιάσει ένα μεγάλο έργο ενώ η καθημερινότητα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση όπου η Δημοτική Αρχή απέτυχε τόνισε χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός κ.α

Επίσης τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα είναι αυτά που θα δώσουν την ώθηση στην εξωστρέφεια και αυτό είναι το ζητούμενο σε ένα όνομα Brand name όπως είναι αυτό της Σπάρτης.

Χαρακτηριστικά θύμισε πως επί θητείας του υπήρχε μεγάλη συνάντηση με ομογενείς στην Αμερική για να βοηθήσουν την Σπάρτη αλλά μετά τις εκλογές δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις.

Τέλος σημείωσε πως πιστεύει στην κρίση των πολιτών του Δήμου Σπάρτης και ζητά ισχυρή εντολή στον συνδυασμό “Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης” για να μπορούν να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες για τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης και όλου του Δήμου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη