Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Στις προτεραιότητες Βασιλόπουλου το παραλιακό μέτωπο, η διάνοιξη της Κρήτης και των καθέτων οδών

Η όποια συζήτηση το παραλιακό μέτωπο δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από την διάνοιξη της οδού Κρήτης και των κάθετων προς την Ναυαρίνου δρόμων. Στην κατεύθυνση αυτή, η Δημιουργική Πρωτοβουλία και ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος θέτουν ως βασική προτεραιότητα τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, οι οποίες πρέπει άμεσα να τρέξουν έτσι ώστε να μπορέσει να ανοίξει μια ουσιαστική συζήτηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της συγκεκριμένης περιοχής.

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο των διεργασιών για την ολοκλήρωση του προγράμματός μας ασχοληθήκαμε εκτενώς με τη διαχείριση και ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής βόρεια της οδού Ναυαρίνου.

Κρίνεται αναγκαία η επίσπευση της διάνοιξης της οδού Κρήτης στην επέκτασή της ανατολικά της οδού Καρακούση και μέχρι το ύψος του ξενοδοχείου Filoxenia.

Σημαντική ενίσχυση του όλου εγχειρήματος θα αποτελέσει η διάνοιξη των κάθετων οδών μεταξύ του υφιστάμενου τμήματος της οδού Κρήτης και Ναυαρίνου, οι οποίες θα αποσυμφορίσουν το παραλιακό μέτωπο και παράλληλα θα ενισχύσουν τον συγκοινωνιακό ρόλο της οδού Κρήτης“.