Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Αφιερωμένη στο μέλλον του ανδρικού βόλεϊ η 2η εκπομπή #ΕΣΠΕΠ_Voice

Αφιερωμένη στο μέλλον του ανδρικού βόλεϊ και την προσπάθεια της ομάδας Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ που αποτελεί παράδειγμα, ήταν η 12η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ_Voice.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή ήταν ο πρόεδρος του σωματείου Στέφανος Καραμπούλας, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδάκος και ο αθλητής, μέλος του κλιμακίου της Εθνικής ομάδας παίδων Βασίλης Κονίδης, καθώς επίσης ο πρώην αθλητής βόλεϊ και εκ’ καταγωγής από την Λακωνία δημ. σύμβουλος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα: η δική μας πόλη!”, Νίκος Τζανάκος.

Μαζί συζήτησαν με τους δημοσιογράφους Προκόπη Κόγκο και τον Λαμπρόπουλο Λάμπρο από την Δημοτική Αγορά της Λακωνίας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προοπτικές που μπορούν να υπάρξουν στο μέλλον για την αθλούμενη νεολαία της περιοχής.

Υπήρξε αναδρομή στο παρελθόν για το Βόλεϊ στην περιοχή του Ξεροκαμπίου και της Σπάρτης. Συγκινητική ήταν η αναφορά του Νίκου Τζανάκου για τα πρώτα του αθλητικά βήματα στο βόλεϊ, καθώς και τις αντίξοες αθλητικές συνθήκες που παραμένουν 50 χρόνια μετά. Παράλληλα κατέθεσε και την αυτοδιοικήτική του εμπειρία, για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει από την τοπική κοινωνία για την κατασκευή του κλειστού.

Ο πρόεδρος και προπονητής της Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που καταβάλουν για την ανάπτυξη του βόλεϊ και την κατασκευή κλειστού γηπέδου. Και ο αθλητής Βασίλης Κονίδης για την απόφασή του να επιλέξει το άθλημα του βόλεϊ και τους προσωπικούς του μελλοντικούς στόχους.

https://www.youtube.com/watch?v=ldUJX5zaIYE&feature=emb_logo