TOP

Αύριο αναμένεται στην Καλαμάτα ο 25χρονος Σέρβος πορτιέρο Φίλιπ Ντμίτροβιτς

Με την ολοκλήρωση των εργομετρικών η ομάδα της Καλαμάτας ξεκινά πλέον ένα πιο εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή ετοιμότητά της στις 28 Μαρτίου, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

Οι Γάλλοι Μπακαγιόκο και Μπουσμπίμπα αφίχθηκαν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα ενώ ο Ζερόμ αναμένεται επίσης να καταφθάσει προκειμένου κι αυτός να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Παράλληλα αύριο αναμένεται να καταφθάσει στην πόλη μας και ο 25χρονος Σέρβος πορτιέρο Φίλιπ Ντμίτροβιτς, ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αποκτηθεί από την ομάδα ενισχύοντας την εστία της ακόμα περισσότερο με την δική του εμπειρία.

Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις αυτές συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας δίχως προβλήματα και με αμείωτο ενθουσιασμό από τους παίκτες που επέστρεψαν με όρεξη στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος βάζει από αύριο και διπλές προπονήσεις στο πρόγραμμα θέλοντας έτσι να ανεβάσει ρυθμούς και να τονώσει την αγωνιστική φόρμα των ποδοσφαιριστών του που ευρίσκονταν τόσους μήνες σε απραξία.

Σ.Τρ.